Tragikus eseménynek voltak szemtanúi azok, akik a Bicskei TC és a Tatabánya SC elleni NB III-as találkozóra látogattak ki, ugyanis a mérkőzés 36. percében az egyik hazai játékos váratlanul összeesett.

Fél órán át küzdöttek

A mérkőzést persze azonnal leállítottak, a Bicske masszőre pedig megkezdte a stabilizálást, azonban látta, hogy nagy a baj, így azonnal mentőt hívtak. A 21 éves fiú életéért mintegy fél órán át küzdöttek, mire sikerült stabil állapotba hozni. A játékost az eset után kórházba vitték. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Stabilizálódott az állapota

„Az éjszaka folyamán stabilizálódott az állapota, tudtam vele személyesen beszélni, egyértelműen kizárták az infarktus és a tüdőembólia lehetőségét. Az utólagos vizsgálatok alapján a szívénél találtak rendellenességet, de folyamatosan vizsgálják, s a körülményekhez képest jó állapotban van. Amennyiben a következő 24 órában jól sikerülnek a vizsgálatai, talán haza is engedik. Nem volt valami szívderítő megélni, mert amúgy is közel állunk egymáshoz Ádámmal. Régóta ismerem, volt játékosom más csapatnál is, csupaszív, rendkívül jó személyiség, igazi sportember, aki imádja a labdarúgást, a foci az élete! Nem kívánom senkinek, nehéz volt megélni, de a nehéz pillanatok után halkan ki merem mondani, hogy remélem, nem lesz a továbbiakban semmi gond. Nagyon bízom abban, hogy Ádámmal sok szép dolgot fogunk közösen átélni a futballban” – idézte a bicskei a vezetőedző, Csordás Csaba szavait a life.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Júniuban egy 18 éves fiú halt meg a pályán

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt edzés közben esett össze és meghalt a 18 éves Hegedűs Viktor az egyik Zala megyei településen. Édesanyja és barátnője is ott volt az edzésen.

Minden előzmény nélkül

Mint megírtuk, a szörnyű tragédia még júniusban történ, az eset mélyen megrázta meg a Tarr Andráshida SC focicsapatát, a játékosuk, a 18 éves Hegedűs Viktor minden előzmény nélkül rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt.

Budapestre akart költözni

Hegedűs Viktor Marcell kiváló tanuló és sportoló volt. Jövőre érettségizett volna, és azt tervezte, hogy Zalaegerszegről Budapestre költözik, hogy egyetemre járhasson, illetve elfogadhassa végre a neki ajánlott modellszerződést. 

Tehetséges focista volt

Viktor, a focihoz értők szerint, a Tarr Andráshida SC egyik legkiválóbb játékosának számított. Alaposan kivette a részét csapata sikeréből, hogy feljussanak az NB III-ba.

Évadnyitó edzést tartottak

Éppen évadnyitó edzést tartottak, amikor a gimnazista hirtelen összeesett és meghalt. A csapatnál szokás, hogy az edzéseket a hozzátartozók is megnézhetik, így a tragédiát végignézte a fiú családja is.

Azonnal szóltak a testvérének

„A nagyobbik fiam, Olivér a ZTE-ben focizik, és éppen szintén edzésen vett részt. Azonnal szóltunk neki, hogy mi történt, és ő természetesen a testvéréhez sietett, hogy elbúcsúzhasson tőle” – mondta a gyászoló édesanya a Borsnak.

Semmilyen betegsége nem volt

„Beszélni már egyikünk sem tudott Viktorral, de legalább átölelhettük” – mondta Szilvia, aki szerint fia semmilyen betegségben nem szenvedett, legalábbis nem tudtak róla. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels