Nem bírta elviselni a szolnoki nő, élettársa elhagyta, emiatt egy éven keresztül teljesen megkeserítette a férfi és új szerelme életét. Lufikkal aggatta tele a friss szerelmesek házának kapuján, 600 üzenetet küldött a férfinak, sőt az intim testrészeiről is fotókat küldözgetett.  

Elhagyta volt élettársa

Az 52 éves szolnoki nővel 2020 nyarán szakított élettársa, azonban a nő nem tudott belenyugodni abba, hogy párja elhagyta. A férfi közben egy másik, fiatalabb nővel jött össze. A megcsalt asszony egy éven keresztül, válogatott módon igyekezett feldúlni volt élettársa új életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Intim fotókkal zaklatta volt párját

A nő az éjszakai, hajnali órákban indított telefonhívásokon túl, 164 SMS-t, míg az egyik internetes csevegő oldalon 600 darab, esetenként az intim testrészeiről készített fényképmellékletekkel is ellátott, erotikus tartalmú üzeneteket küldött a férfinek azzal a céllal, hogy kapcsolatuk felelevenítésére ösztönözze.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az új szerelmét is zaklatta

Közben a férfi új élettársának is küldött 2020 augusztusában 52 darab olyan üzenetet, amelyekben vetélytársát alpári, gyűlölködő hangnemben becsmérelte.

Az utcáról bekiabálva vallott szerelmet

A megcsalt nő 2020 augusztus végétől rendszeresen megjelent a sértettek szolnoki házánál, s az utcáról bekiabálva vallott szerelmet volt párjának, míg az új élettársat, obszcén kifejezéseket használva, fennhangon szidta.

Lufikkal próbálta visszaszerezni a férfit

Előfordult az is, hogy a ház kapujára lufikat kötött, illetőleg kézzel festett papír szivecskéket, feliratokat ragasztott. Még arra is képes volt, hogy a férfi utcán parkoló autójának szélvédőjére szerelmes levet tűzött.

Filctollal rajzolta tele az autót

Az anyósülés felüli oldalra pedig az új élettársnak szóló üzenetet ragasztott, „undorító tehén” jelzővel illetve a nőt. Az autóra pedig filctollal szívecskéket rajzolt.

A forgalomban is akadályozta őket

A nő 2020 októberében, Szolnokon, a sértettek személyi szabadságát is megsértette, amikor a városban meglátta a friss szerelmeseket. Beállt a leparkolt gépkocsijuk mögé, a férfi így nem tudott a parkolóból kihajtani.

Felfüggesztett börtönt kértek

A Szolnoki Járási Ügyészség zaklatás és más bűncselekmények miatt emelt vádat az 52 éves nő ellen. A járási ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy a bíróság végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönt szabjon ki a nővel szemben, s rendeljen ki mellé pártfogó felügyelőt. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság hoz majd döntést.

Somogyi zaklató

2018 júniusában egy somogyi nő szakított párjával, aki erről nem igazán akart tudomást szerezni. A férfi képtelen volt túltenni magát a szakításon és 2019 márciusáig majdnem 900 alkalommal próbálta felhívni a nőt, e-mailben és SMS-ekkel is zaklatta.

Hazáig követte

Ezzel nem elégedett meg a “hős szerelmes” a nőt még munkahelyénél is várta és gyakorta hazáig követte, természetesen a hölgy elutasította a közeledését. 

Nyilvánosan is zaklatta őket

A csalódott férfi nem csak tovább figyelte egykori párját, de egészen odáig folyamodott, hogy róla és új barátjáról titokban fényképeket készített egy orfűi kirándulásuk alkalmával, majd egy balatonszemesi strandolásukkor odament hozzájuk és nyilvánosan kiabált velük. A férfivel szemben a Somogy Megyei Főügyészég eljárást indított és pénzbüntetés kiszabását kezdeményezte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció