A különböző közúti baleseteknél mindig kiszámíthatatlan a végkifejlet, legtöbbször csak a szerencsén múlik a dolog, ezért is érdemes nagyon odafigyelni az utakon. Ezúttal olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek részük volt korábban súlyos közúti balesetben. A magyar sztárfocista Dzsudzsák Balázs összetört egy Lamborghinit és ez még nem volt elég, mert nem sokkal később a Porschéjével is karambolozott.

Egy Porschét és egy Lamborghinit is összetört már

Dzsudzsák Balázsnak már két luxusautót is sikerült összetörnie az utakon, legutóbb 2013-ban az M3-as autópályán szenvedett balesetet egy Lamborghinivel. „Az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg” – mondta az eset után a focista. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beleszaladt egy autóba

A labdarúgó egy évvel korábban a Porsche Panamera GTS típusú autójával hátulról szaladt bele egy vétlen sofőrbe. Dzsudzsák elismerte, hogy ő okozta a balesetet, az előtte nem sokkal vásárolt legalább 30 millió forintot érő autója viszont komoly sérüléseket szenvedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba

Dzsudzsák Balázs nem mindig volt ilyen szerencsés, hiszen volt egy még korábbi autóbalesete. 2006 őszén a 471-es út melletti árokban kötött ki Suzuki Swiftjével és mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. Azt a balesetet végül kéztöréssel és kisebb agyrázkódással „úszta meg”.

Teljesen megváltozott az élete

A Groovehouse énekesnője, Judy 1998-ban szenvedett egy nagyon súlyos autóbalesetet, ami akár az életébe is kerülhetett volna. Az énekesnőnek 28 csontja törött el a balesetben, emellett összeroncsolódott az arca, leszakadt a szájpadlása, eltört a lapockája, a válla, a bal oldali bordái pedig átszúrták a tüdejét.

Életmentő műtétek

Judy-n életmentő műtéteket kellett végrehajtani, a baleset nyomai pedig a mai napig láthatóak az arcán. Két hónapig volt kórházban, ez idő alatt az életmentő műtéteken túl több mint 30 plasztikai beavatkozáson esett át. Az énekesnőnek 10 évbe telt, mire fel tudta dolgozni és elfogadta a történteket, azóta pedig boldog és kiegyensúlyozott életet él.

Volt, aki nem élte túl

Megdöbbentő hír érkezett 1993. júliusában, amikor Kun Péter, az akkoriban még a fénykorát élő Edda 25 éves gitárosa egy végzetes motorbalesetben az életet vesztette. Kun az Agárdon megrendezett harmadik Edda-táborból indult el egy körre a Yamaha versenymotorjával a hajnali órákban, amikor bekövetkezett a tragédia.

A barátnője és a testőre ütötte el

A fiatal zenész után azonnal elindult a barátnője és a zenekar egyik testőre, nehogy valami baj történjen. A gitáros éppen vissza akart fordulni, keresztben állt a motorjával az úton, mikor a barátnője és a testőr elütötték.

Korábban is volt már egy halálos kimenetelű balesete

„A Trabantjukkal mentek, megcsúsztak egy víztócsán, és karamboloztak. Peti megúszta, de a barátnője meghalt. Napra pontosan 5 évvel később Peti utánament, biztos várta őt már nagyon a túloldalon. Ez volt a karmája” – mondta Pataky Attila. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dzsudzsák Balázs – Kékvillogó-montázs