Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta halálos baleset történt Budapest 9. kerületében, a Soroksári úton pénteken – írta a rendőrség a honlapján.

FRISS: Újabb részletek: A Soroksári úton történt halálos baleset miatt magyarázkodnia kellett a katasztrófavédelemnek, a BMW letarolta a Daewoo kisautót, a 47 éves nő nem élte túl. KLIKK IDE A RÉSZLETEKÉRT!

47 éves nő az áldozat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a 9. kerületi Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Vizsgálják a baleset körülményeit

A BRFK vizsgálja a baleset körülményeit – közölték. A BKK Info tájékoztatása szerint a baleset miatt a H6-os (ráckevei) HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A BMW megcsúszott

A baleset helyszínén a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki lapunknak elmondta, az egyik autós – egy BMW – jött Pesterzsébet felől és megcsúszott, ezt követően telibe kapta a Daewoo Kalost, amit ezt követően berepült a H6-os HÉV síneire.

Kapcsolódó:

A BMW sofőrje csak könnyebben sérült

Úgy tudjuk a BMW-t egy 22 éves sofőr vezette, ő csak könnyebben sérült, az autóban minden légzsák kinyílt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

Működtek a lámpák

Az érintett területen a jelzőlámpák működtek, de azt még nem tudni, piros vagy zöld volt-e éppen. Egyébként az útszakaszon 70 volt a megengedett sebességhatár, de elképzelhető, hogy a BMW ezt túllépte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK