Nyomtalanul eltűnt a taszári lottómilliomos, aggódik a falu a 3 gyermekes apáért Nyom nélkül tűnt el taszáron Varga Zsolt, a háromgyermekes apa, aki a skandináv lottón nyert 48 millió forintot. A férfit utoljára ősszel, falunapon látták, azóta senki nem tud róla semmi, de mindenki nagyon aggódik.

Senki nem hallott róla

A férfit egy mára már üresen álló, rozoga ház tulajdonosa fogadta be, ám Józsi, a „főbérlő” még októberben meghalt, a lottómillomos Varga Zsoltiról pedig azóta senki nem hallott a faluban, árulta el egy szomszéd a naphire.hu-nak.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Befogadták

„Jaj, a Józsi? Ó, hát ő még októberben meghalt, épp holnap temetik. Vele lakott a Varga Zsolti, de már korábban eltűnt a falunkból. Úgy tudom, a nyár végén búcsúsok voltak itt, ők vitték magukkal talán az Alföldre.”

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

48 milliót nyert

A férfi nevét két évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor is megfogta az isten lábát, és 48 millió forintot nyert a skandináv lottón. Azonban ez az összeg ahhoz kevés volt, hogy a hajléktalan életmódot élő férfi életét gyökerestül megváltoztassak, ahhoz azonban sok, hogy ne jelenjenek meg azonnal a kölcsönkérők és persze az új legjobb barátok. Zsolt a nyereményből vett egy házat, a feleségével szépen berendezte, majd pedig két hónap elteltével szinte fillérekért vált meg tőle.

Agyba-főbe verték

Taszáron egyébként csak milliomos Zsoltiként emlegették a férfit, akinek a nyereményen túl nem volt sok sikere az életeben. Volt olyan, hogy a hajléktalan társai agyba-főbe verték, s bár van felesége és három gyeremeke, a kórházban senki nem látogatta meg őt.

Mindent megígért

„Addig nem nyugszom, míg talpra nem állok és magamhoz nem veszem a gyerekeimet, Krisztiánt (9), Szabolcsot (7) és Jennifert (6). Ők most nevelőszülőknél vannak. És Tündét, a volt feleségemet pedig úgy fogom szeretni, hogy mindent megbocsásson nekem – ezt a portálnak még tavaly mondta Zsolti.

Házat vett majd eladta

Továbbá azt is elmondta, hogy a 10 millió forintért vásárolt házat, 3 millióért adta tovább, a pénzt pedig a gyerekeinek szánta, azonban a barátai kölcsönkérték azt, majd örökre eltűntek. Minden bajáért magát, a sört és a vodkát hibáztatta.

A felesége megunta

A felesége egy nap megunta, hogy a férfi részegen ment haza és megverte őt, ezért faképnél hagyta. A lottómilliomost ezt követően fogadta be magához Józsi, aki azóta meghalt. A jótevője halála óta pedig Zsoltiról sem tudni semmit.

Hónapok óta senki nem látta

„Hónapok óta nem láttuk a Józsit, nagyon aggódunk érte – magyarázza szinte kérdés nélkül a polgármesteri hivatal előtt egy férfi. Józsi igazi nevezetesség volt a faluban, kameráért kiált az élete. Filmbeillő volt, ahogy a 48 millió forintos lottó nyereménye két hónapon át állandó részegségben tartotta.” – mondta a lapnak egy helybéli.

Kukában turkált

„Télen-nyáron itt posztolt a Zsolti, az ABC-ben vette meg mindig a koccintós borát. Tudja, azt, ami kétliteres üvegben van. De gyakran láttam őt a kukákban turkálni is, kaját keresett. Barátságos, jó ember volt, persze, hogy aggódunk érte. A polgármesteri hivatalban a pénzügyes ügyintéző úgy tudja, augusztus 18-án dodzsemes mutatványosok érkeztek a falunapra.” – mondta egy Szilvike nevű hölgy a lapnak.

Állítólag Ozorára ment

„Aznap láttuk utoljára Zsoltit. Segített a vállalkozónak, őrt állt a dodzsemek előtt. Még mondta is a polgármesterünk a tulajdonosnak, hogy a Zsoltitól aztán nem kell félni, lelkiismeretesen vigyáz mindenre. Úgy tudom, Ozorára ment, a dodzsemessel.”

Ő vette a szárnyai alá, de ismét eltűnt

A naphire.hu ezt követően megtalálta Ozorán a dodzsemeket üzemeltető mutatványost, Frizolia Mihályt, aki kérdésükre elmondta, valóban ő hívta el a faluból Varga Zsoltot. „A taszári falunapon a hintásoknál láttam a Zsoltit. Korábban is mutatványosoknál dolgozott, onnan ismertem őt – emlékezett a történtekre a dodzsemes mutatványos. Persze, hogy megsajnáltam őt, amikor megtudtam, hogy milyen sors jutott neki. Hogy kisemmizték a vagyonából. Elhívtam, jöjjön dolgozni hozzám a dodzsemhez, de néha eltűnt a házból. Kiderült, hogy bement a faluba, eltévedt, nem talált vissza hozzám. Mindig megkerestem. Aztán egyszer csak eltűnt az egyik emberemmel, egyszer láttam őt a dombóvári Tesco parkolójában, az üres kocsikat tologatta a helyére. Abban bízom, hogy jobb sora van, mint eddig volt, mert ráférne egy kis szerencse”– tette hozzá a vállalkozó.

Dombóváron senki nem hallott róla

A naphire.hu Dombóváron a Tesco parkolójában a fenyőfaárusoknál érdeklődött Varga Zsolt után, de ott még a nevét sem hallották.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Varga Zsolt – Forrás: RTL Klub