A monori járőrök találtak rá autójában egy idős férfire, akinek az is teljesen mindegy lett volna, ha megfagy a kocsijában. Az egyenruhásoknak nem.

Három napja nem evett

A 4-es főút mellett álló személyautóban egy 66 éves férfi ült, amikor 2021. december 22-én este a gépkocsizó járőrök rátaláltak. Az idős elmondta, három napja ne evett és neki az sem számít, ha megfagy, hisz létezésének nincs sok értelme. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kötél az utastérben

Az elkeseredett férfinek egyetlen társasága volt, egy kötél az utastérben, derült ki a police.hu közleményéből.

Mentőt hívtak

A rendőrök mentőt hívtak, érkezésükig a férfi a fűtött szolgálati autóban átmelegedhetett, miközben néhány jó szót és gondoskodást kapott.

FRISS!

Kórházba vitték

Az orvosi vizsgálat után kórházba vitték, mert viselkedése és tünetei alapján valószínűsíthető volt öngyilkossági szándéka.

Rengetegen hívják a lelkisegély szolgálatot

Amint azt a Kékvillogó is megírta napi szinten számos esetben keresik fel a lelkisegély szolgálatot a rászoruló, kétségbeesett emberek, karácsony tájékán pedig ez fokozottan igaz. A fenti eset ugyan nem végződött tragédiával, de talán, ha az idős bácsi időben segítséget kér, akkor ekkora baj sem történt volna.

Kapcsolódó:

Ha segítség kell!

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, akkor tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció