Több baleset is történt az ország közútjain pénteken délelőtt, Budapesten egy ember meghalt, miután két autó összeütközött a Soroksári úton. Az Útinform felhívta a figyelmet, hogy az ország északnyugati részén eső, ónos eső, keleti részén pedig hó esik.

Baleset Miskolcnál

Az Útinform tájékoztatása szerint az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, Mezőkövesd térségében egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött. A 135-ös kilométernél a belső sávot lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó

Az M35-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Debrecen elkerülő szakaszán, egy személyautó szintén a szalagkorlátnak csapódott. A 38-as kilométernél a külső és a leállósávot lezárták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Árokba hajott egy kocsi

A 39-es főúton, Abaújszántó és Tállya között egy személyautó árokba hajtott. A 14-es kilométernél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.

FRISS!

Pécsnél is baleset

Az 57-es főúton, Pécs térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 37-es kilométernél a fél útpályát lezárták, a forgalom irányonként váltakozva halad.

Budapesten halálos baleset történt

Halálos baleset történt Budapest 9. kerületében, a Soroksári úton pénteken – írta a rendőrség a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a 9. kerületi Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt.

Helyszíni fotó:

Fotó: police.hu

Lezárták az érintett szakaszt

A karambolos járművek forgalmi akadályt képeznek. A Soroksári utat az Illatos út irányába lezárták, a forgalom a Földváry utca irányába egy forgalmi sávon, felváltva halad.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A BRFK vizsgálja a baleset körülményeit – közölték.  A BKK Info tájékoztatása szerint a baleset miatt a H6-os (ráckevei) HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels