Elképesztő baleset történt csütörtökön Debrecenben: beszakadt az egyik forgalmas út és elnyelt egy személyautót. A BMW sofőrjének hiába kiabáltak az ott élők, hogy fékezzen, már késő volt.

Beszakadt az út

Teljes szélességében lezárták a Rakovszky utcát Debrecenben csütörtökön délelőtt. Nem mindennapi dolog történt: beszakadt az út és elnyelt egy személyautót.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hiába szóltak a BMW sofőrjének

A civishir.hu hírportál tudósítása szerint itt szinte hetente van csőtörés, vélhetően ez okozhatta balesetet, amelyet egy szemtanú úgy írt le, hogy a BMW alatt egyszer csak elkezdett hajolni az aszfalt, és szóltak, kiabáltak a sofőrnek, hogy álljon meg, aki lefékezett, de már késő volt, „elnyelte a föld”.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Már dolgoztak a helyszínen

A Rakovszky utca 26. szám előtt vízelfolyást, útrepedést jelentettek a Debreceni Vízmű Zrt. ügyeletére. A társaság azonnal megkezdte a munkát, ét forgalmi sávot le is zártak. A munnkálatok idején történt a fatális baleset.

Az anyósülés felől hagyta el a járművet

Személyi sérülés szerencsére nem történt, a sofőr az anyósülés felől hagyta el a járművet. Az anyagi kár viszont jelentős, és vélhetően a BMW tulajdonosának is álmatlan éjszakákat okoznak a történtek.

Elnyelte a föld

Fotó: Cívishír/Fogarasi Renáta

Alaposan meglepődött a BMW sofőrje

Fotó: Cívishír/Fogarasi Renáta

Autómentő és daru is segített

A rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult az esethez, valamint egy autómentő és egy daru is segítette a mentést. A forgalmas úton várhatóan napokig, sőt, hetekig zár lesz az Árpád tér és Faraktár utca közötti szakaszon.

Sokáig tartott a mentés

Fotó: Cívishír/Fogarasi Renáta

A helyiek szerint a csőtörés az oka mindennek

Fotó: Cívishír/Fogarasi Renáta

Daruval emelték ki a járművet

Fotó: Cívishír/Fogarasi Renáta

Felháborodott lakók

Az egyik utcában lakó szemtanú a haon.hu hírportálnak elmondta, fel van háborodva, és megemlítette azt is, hogy már többször írtak petíciót azért, hogy csökkentsék az utca forgalmát. Hozzátette, a járda is meg van süllyedve, ugyanakkor szerinte a nagy forgalom is hozzájárul ahhoz, hogy szinte havonta van egy csőtörés a környéken.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: elnyelte az út a BMW-t. Fotó: Cívishír/Fogarasi Renáta