Összeütközött egy faárut szállító nyerges vontató, illetve egy dohánytermékekkel megpakolt furgon csütörtök reggel Szolnokon, a Nagysándor József úton.

Kamionba csapódott a kisteherautó

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, csütörtökön 7 óra 13 perc körül a szolnoki Axiál Kft. előtti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között egy parkoló kamionba csapódott egy kisteherautó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beszorult a sofőr

A furgon sofőrje a roncsba szorult, őt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter érkezett hozzá

A helyi információk szerint a férfi személy súlyos sérülést szenvedett, és mentőhelikopter érkezett érte a helyszínre.

Súlyosan roncsolódott a furgon

Összeolvadt a két gépjármű

Szétválasztották a roncsokat

A tűzoltók ezután áramtalanították a furgont, illetve szétválasztották a roncsokat – közölte a megyei katasztrófavédelem. A műszaki mentés idején teljes útlezárás vol érvényben, kerülni a környező utcákban lehetett.  

Igazoltatni akarták

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a kőbányai rendőrök január 12-én délelőtt egy személygépkocsi vezetőjét akarták igazoltatni Budapest 10. kerületében, a Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. 

Telibe találta a Suzukit

A rendőrök elől menekülő Opel az Ecseri úton kisodródott, a sofőr elrántotta kormányt, majd egy parkolóban telibe találta a Suzukit, ami nekicsapódott a BMW-nek.

Villanyoszlopnak csapódott

Az Opel ezután áttért a bal oldalra és a felsővezetéket tartó acél villanyoszlopnak ütközött. Az utána érkező Skoda rendőrautó pedig már nem tudott megállni és az Opel bal oldalának ütközött.

Megpróbált elmenekülni

A megállítani kívánt gépkocsi vezetője megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták. Kiderült, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, korábban el is tiltották a járművezetéstől, és rongálás miatt körözték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Szolnok HTP