A Seatot vezető férfi szabályosan közlekedett Budapesten a körúton, balra akart kanyarodni az Üllői útra. Jobbról azonban belerongyolt egy Renault, mert a sofőr áthajtott a tilos jelzésen. A baleset után meég neki állt feljebb és hangosan anyázott. Kiderült nincs is jogsija a balesetet okozó nőnek, elvitték a rendőrök.

Szabályosan haladt a férfi

Információink szerint egy fiatalember haladt régi Seat Cordobaval Budapesten a Könyves Kálmán körút 8. kerületi szakaszán, a Rákóczi híd felé este. A népligeti felüljáróhoz érve balra akart kanyarodni az Üllői útra, és mivel zöld jelzést kapott, meg is kezdte a kanyarodást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Durván öszetört a Renault eleje

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bumm, érkezett a Renault

A felüljáró alatt már a villamossíneken is túl volt, amikor jobbról nagy ütést érzett, majd azt látta, hogy a motorháztető felgyűrődik az orra előtt. Mint kiderült, a Könyves Kálmán körúton a Kőbányai út felé igyekvő Renault Thalia fiatal hölgy sofőrje a középső sávban közlekedve áthajtott a tilos jelzésen és telibe találta a Seat elejét.

Alkatrészek és elhajolt tábla

Felhajtott a járdára

Az ütközés hatására a Renault a járdaszigetre hajtott és körülbelül 20 centivel került el egy hatalmas, acél villanyoszlopot. Ezután keresztülhaladt az Üllői útról jobbra, a Könyves Kálmán körútra kanyarodó sávon, majd megint felhajtott a járdára. Ezután a Renault kidöntött egy közlekedési jelzőtáblát, balról elhaladt a metróhoz vezető aluljáró mellett, végül a járdát az úttesttől elválasztó korlát mellé sodródva tudott megállni.

Rendőrség a helyszínen

Anyázott a balesetet okozó nő

Mindkét sofőr egyedül utazott az autójában, és bár egyikben sem nyíltak ki légzsákok, senki nem sérült meg a karambolban. Az ütközést okozó fiatal nő igen feldúlt volt: többször elsírta magát, majd hangosan azon gondolkodott, ebben a helyzetben milyen halálnem lenne a megfelelő, aztán anyázott egyet.

Rendőrök irányították a forgalmat

Nincs jogsija a vétkesnek

Nem megerősített információnk szerint vezetői engedély hiányában okozta a balesetet, erre utal az a tény is, hogy a helyszínelés után a járőrök beültették a rendőrautóba és elszállították őt, azaz előállították. A helyszínre vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók is, áramtalanították a járműveket, amelyeket végül autómentő szállított el.

Egyre többen buknak le jogsi nélkül

Egyre többen vezetnek Magyarországon jogosítvány nélkül. Pár nappal ezelőtt egy 15 éves srácot fogtak el az M3-as autópályán, aki egy mobiltelefont cserélt el egy régi verdára, azzal autózott a sztrádán. A rengeteg baleset miatt a politikusok is felfigyeltek a problémára, ezért szigorítottak, már bűncselekménynek számít, ha valakit eltiltottak a vezetéstől, mégis volánhoz ül. Sokan a legnagyobb gondnak azt tartják, hogy lebukás esetén aránytalanul kevesebbe kerül a büntetés a jogosítvány megszerzésének több százezer forintos költségeinél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.