A férfi és a családja este kikapcsolták a tévét és lefeküdtek aludni. Békésen szunyókáltak, az igazak álmát aludták. Nem is sejtették, hogy eközben egy ismeretlen belopakodik az otthonukba és míg ők alszanak, összepakolja a tévét és a pénztárcát, majd kisurran a házból. Reggel, amikor felébredtek észrevették, hogy nincs meg a tévé. Azonnal hívták a rendőrséget.

Alvás közben fosztották ki őket

A rendőrség információi szerint Kiskunmajsán, a Rákóczi utca egyik házába tört be egy ismeretlen elkövető március 30-án hajnalban. A betörő az egyik szobából, ahol a sértett családjával aludt, ellopott egy televíziót, valamint egy pénztárcát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ébredés után vették észre, hogy nincs meg a tévé

Amikor a férfi és a családja reggel felébredt észrevették, hogy eltűnt a tévé és a pénztárca. Azonnal hívták a rendőrséget. Ők is elcsodálkoztak azon, hogy amíg aludtak, valaki besurrant a szobájukba és halkan összepakolta a tévéjüket.

25 éves tettes

A kiskunmajsai rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták a kifosztással gyanúsítható 25 éves helyi férfit, aki beismerő vallomást tett.

Letartóztatták

Az egyik utcában elszórva megtalálták a pénztárca tartalmát, valamint az egyik közeli háznál a televízió is előkerült. Az ellopott értékeket a rendőrök vissza is adták tulajdonosának. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Papucsos tolvaj

Korábban írtunk arról, hogy egy piti tolvaj Jászladányban az egyik udvarról fűnyírót, míg a másikról a teraszon hagyott papucsokat vitte el. A nyomozók a 48 éves férfit elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, és mindkét lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök kutatás során a fűnyírót és a papucsokat is megtalálták.

Besurranó férfi

Idén februárban az egyik budapesti hoteltől kaptuk azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogyan surran be egy tolvaj a Deák tér melletti szálloda recepcióra és miként visz el bármit, amit értékesnek tart. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Sorra jöttek a feljelentések

Hetekkel ezelőtt egyre másra érkeztek a feljelentések a rendőrségre, miszerint utcán álló, egyazon japán gyártmányú járművek motorteréből valaki az áramforrásokat lopkodja. A ráckevei rendőrök néhány nap alatt eljutottak egy helyi fiatalemberhez.

Nem volt válogatós

A nyomozók összefésülték a rendelkezésükre álló információkat, és kiderült, hogy a fiatalember további három lopással is gyanúsítható. Nem volt válogatós, más-más házaktól a házinyúltól kezdve, a láncfűrészen át a kismotorig mindent vitt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó a szállodai besurranó tolvajról

KLiemelt kép: illusztráció