A rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy a Dózsa György útról egy autó akciófilmbe illő tempóval kanyarodik be a Podmaniczky utcába a Honvéd kórház szülészeténél. Akkorát pördült, hogy becsúszott a szemközti sávba. Ezután kiszállt a sofőr és gyalog ment tovább, pechjére a rendőrök mindent láttak, sőt videó is készült az esetről, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Felfigyeltek a manőverre

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának járőrpárosa március 23-án este arra figyelt fel a rendőrautóban ülve, hogy velük szemben, a 7. kerületi Dózsa György úton egy autós meglehetősen gyorsan akarta bevenni a kanyart, megcsúszott, és az úttesten menetirányával szembe pördült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Piás volt a sofőr

A sofőr ezután leparkolt, majd a járműből kiszállt és gyalog indult tovább. A rendőrök utána eredtek, és intézkedés alá vonták a láthatóan ittas állapotban lévő 20 éves férfit. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért előállították a 14. Kerületi Rendőrkapitányságra. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Járművezetés vétség

A zuglói nyomozók a sofőrt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amely során a férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, de vallomást nem tett. 

Száguldozó Porsche

Nemrég az árokban kötött ki az az 50 milliós Porsche amelynek a tulajdonosa, vélhetően esztelen száguldozásba kezdett Ócsánál. A balesetben két autó ütközött, az egyik egy családi ház kerítésének csapódott, a gépkocsiban utazók közül többen megsérültek. Az ütközésben s Porsche ripityára tört, vélhetően az éjszakai száguldozásnak ez a csúnya baleset vetett véget.

Összetört a luxusautó

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Részeg ámokfutás

Részeg sofőr rendezett ámokfutást egy évvel ezelőtt Budapesten a 17. kerületben az éjjel. Végigszáguldott az utcán, de megcsúszott és egy parkoló autónak csapódott. Akkora erővel ütköztek, hogy az álló kocsit nekicsapta egy villanyoszlopnak amely majdnem kidőlt. Az ott lakók a hatalmas csattanásra riadtak fel, azt mondják dühösek a gyorshajtókra, azt szeretnék, ha lenne fekvőrendőr az utcában.

Parkoló autónak csapódott

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a parkoló autó bal hátsó kereke kitört és az autó alá fúródott. A parkoló autót egy beton villanyoszlop állította meg, ami csupán csak a vezetékek miatt nem dőlt ki. EZ IS ÉRDEKELHET: Tragédia az 51-esen: árokba hajtott egy autó Dömsöd közelében, a sofőr a helyszínen szörnyethalt

Bátor kanyarodás

És akkor vissza a Dózsa György úthoz: Mivel a rendőrautó távol volt az eseménytől, azért a videóba belenagyítottak, de azért második lejátszásra kivehető a részeg fiatalember bátor manővere. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a rendőrség videója

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BKK