Az egyik budapesti hoteltől kaptuk azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogyan surran be egy tolvaj a Deák tér melletti szálloda recepcióra és miként visz el bármit, amit értékesnek tart. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Besurranó tolvaj a hotelben

Egy besurranó tolvaj ment be hétfő délelőtt 9:22-kor az egyik belvárosi hotelbe. Mivel senkit sem látott a recepciónál, macskaléptekre váltott és alaposan körülnézett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bepróbálkozott

Vélhetően nem ide készült, mert papírtáska volt a kezében, így szinte biztos, hogy csak bepróbálkozott. Bejött az ajtón körülnézni. Ha talál valakit, majd kidumálja magát, ha nem hátha talál valamit – gondolhatta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem először csinált ilyent

A férfi maszkot viselt, így az arca nem látszik, de az ismerősei biztosan felismerik a videó alapján. Egy biztos, láthatóan nem először csinált ilyet, mert tudta mit érdemes megnézni a pultnál.

Felmérte a terepet

Amikor a férfi belépett az ajtón láthatóan pillanatok alatt felmérte a terepet, hogy innét bizony elvisz valamit. Körbenézett jobbra és balra, végül jobbra indul el.

A kamera sem zavarta

Megkerülte a pultot, belépett mögé és gyorsan körülnézett a pult alatti polcokon. Mivel nem talált semmi értékeset a pult mögötti polcokat pásztázta végig a szemével. Egy pillanatra a kamerába is belenézett, de nem zavarta.

Három üveg pezsgő

Ezt követően hezitált, hogy mit vigyen el, láthatóan semmi érdekeset nem talált, de ha már ott volt és senki sem látta lekapott három üveg pezsgőt a polcról, hóna alá vágta és sietősen távozott.

Egy perc és kész

A besurranó tolvaj alig egy percet volt a szálloda recepciójánál. Ennyi idő alatt a recepciós még a gyors szükségét sem végzi el a mosdóban, a tolvajnak viszont bőven elegendő volt ahhoz, hogy felmérje a helyszínt és lopjon.

Bűncselekmény

A felvételt rögzítő szállodától figyelemfelkeltésként kaptuk a videót, illetve azért, ha a környéken történt hasonló bűncselekmény, akkor segíthet a tolvaj beazonosításában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a szálloda ipari kamerájának felvétele

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból, köszönjük a hotel felvételét!