A Kékvillogó.hu információi óriási fekete füstfelhő emelkedett a magasba Telkiben a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőcentruma mellett, robbanást is hallottak. A településre Budakeszi felől nem lehetett bemenni, és onnét ki sem tud jönni senki. Az autósor a szántóföldön tekereg hazafelé. Információink szerint egy teherautó gyulladt ki az úton.

Beborította a füst az utat, leállt a forgalom

Információink szerint robbanást is hallottak csütörtökön 16 óra körül azok az autósok, akik kénytelenek voltak leállni Telki elején, mert egy tűzeset miatt teljesen beborította a fekete füst a Budakeszi felé vezető utat. Mivel az avar is égett, sokan erdőtűzre gondoltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autósor a szántóföldön

Az éppen hazafelé tartó autósok miatt gyorsan feltorlódott Budakeszi felé az autósor, többen robbanásokat is hallottak, ezért megpróbáltak a szántóföldre lehajtva eltávolodni a környékről. Az autósok a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőcentrum mellett kerültek, így hosszú autósor kígyózott a szántóföldön.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Autósor a mezőn

Teherautó gyulladt ki

A Kékvillogó.hu hírportál megkeresésére Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy egy teherautó égett ki az úton, a tűz 50 méter szélességben átterjedt a környező erdőre, avarra ezért gyors beavatkozásra volt szükség.

Kidurranhattak az abroncsok

Csámpai Attila megerősítette portálunknak, hogy a dugóban álló autósok valóban hallhattak robbanást, mert a kiégett teherautó gumiabroncsai eldurranhattak, ez pedig robbanásra emlékeztető hanghatással járhat.

Égő teherautó a bokrok mögött

Gyorsan megérkeztek a tűzoltók

Mivel Telki mellett történt az eset, de közigazgatásilag Páty területén lobbantak fel a lángok, a pátyi önkéntes tűzoltók gyorsan megérkeztek, közben a törökbálinti hivatásos tűzoltók is kiértek oltani.

Átvizsgálják a környéket

Cikkünk megjelenésekor még dolgoznak a tűzoltók a helyszínen. A lángokat eloltották, de átvizsgálják a környező erdőt és száraz avart, hiszen minden izzó alkatrész könnyen újabb tüzet okozhat.

Autósok az MLSZ edzőközpont mellett

Kerülő a szántóföldön

Az MLSZ edzőcentrumának a kapuit nem nyitották meg az autósok előtt, így nem tudtak rövidebb úton menni, ezért csaknem egy kilométeres szántóföldi kerülőre kényszerültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tűz a telki MLSZ edzőtábor mellett – Fotó: Kékvillogó.hu