A rendőrségre 2022. július 19-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Komlón, a Kossuth Lajos utcában az egyik lépcsőház ajtóüvegén bedobtak egy üveget, amelyben valószínűleg valamilyen éghető anyag is volt, mert két ajtó is megrongálódott.

Bosszú

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. Kiderült róla, hogy a volt szerelme a társasházban tartózkodott az új párjánál, és mivel a kapcsolatuk megromlott, úgy döntött, megbosszulja, hogy a volt párja az egyik barátjával jött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Kattant a bilincs a 21 éves pápai díler csuklóján: a vásárlói közül is többeket elkaptak

Bevallotta

A rendőrök egy nap alatt elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 23 éves helyi férfit, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként, ahol elmondta, hogy július 18-án este italozott, majd úgy döntött, hogy valamilyen módon kárt okoz az exének, mivel az mást választott helyette.

Helyszíni felvétel:

Meglépett

Benzint töltött egy üvegbe, majd egy ronggyal betömte a száját. A lépcsőházhoz ment, azonban ott rájött, hogy olyan magasra úgysem tudja feldobni, hogy a lakásba essen az üveg, ezért meggyújtotta a rongyot, majd a Molotov-koktéllal bedobta a lépcsőház ajtóüvegét, és elhagyta a helyszínt.

Ez is érdekelhet:

Tragédia az M7-esen: szalagkorlátnak csapódott majd felborult egy kisbusz – Egy 8 éves kisfiú kirepült a szélvédőn és a helyszínen meghalt

Őrizetbe vették

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene közveszélyokozás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu