Hiába mentek oda azonnal a zsaruk, már csak a házaspár holttestét és egy búcsúlevelet találtak a házban. Az utóbbi időkben több, kísértetiesen hasonló eset történt országszerte.

Drámai hívás

Március 23-án este, nem sokkal éjfél előtt tett bejelentést egy férfi a rendőrségre, hogy végzett feleségével, s saját életét is ki akarja oltani egy férfi Mohácson – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudtak vele kommunikálni

Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. Odahívták a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait is, azonban a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találták az épületben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Búcsúlevelet találtak

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta. A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel gyilkolta meg meg feleségét, majd a következő golyóval magát is megölte. A gyilkosság eszközét a nyomozók lefoglalták.

Eljárás indult

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van. Sajnos nem ez az első ilyen eset rövid időn belül.

Két holttestet találtak

Mint korábban hírt adtunk róla, tavaly október 11-én két holttestet találtak az egyik révfülöpi családi házban. Kiderült, egy nyugdíjas házaspár halt meg. A rendőrség közlése szerint a 76 éves B. György és felesége hunyt el. A nyugdíjas férfi megfojtotta mozgáskorlátozott feleségét, majd magával is végzett családi házuk teraszán.

Sztrókot kapott az idős asszony

Az idős házaspár holttestére egyik gyermekük talált rá, amikor látogatóba érkezett szüleihez. Gyuri bácsiékat nyáron nagy tragédia érte. Az idős asszony sztrókot kapott, ezután mozgáskorlátozott lett. „Nagyon súlyosan érintette, nem tudott mozogni – magyarázta a család egyik ismerőse.

Felesége után ment

Az ismerősök szerint Gyuri bácsi nem bírta tovább nézni felesége szenvedését. Valószínűleg végső kétségbeesésében döntött úgy, hogy inkább együtt mennek a halálba. „Nélküle ő sem akart már tovább élni, és azonnal a felesége után ment”.

Hihetetlen történet

 A tragédia reggelén is látogatóba érkezett a szülőkhöz az egyik gyermekük. Ő talált rá szülei élettelen testére. A szomszédok el sem akarták hinni, hogy az idős férfi képes volt végezni feleségével, majd magával.

Szépen éltek

„Míg a rendőrség meg nem erősítette, nem is akartuk elhinni, hogy ilyet tett volna a feleségével, hiszen egy egész életet, sok-sok évtizedet leéltek együtt annak minden gondjával és bajával, bújával bánatával. Persze mi mindent csak kívülről láttunk, de úgy tűnt, hogy a végsőkig kitartanak egymás mellett”.

Kísértetiesen hasonló dráma

Ugyancsak tavaly szeptember elején Budapesten, a 11. kerületben történt hasonló eset. Egy 87 éves férfi végzett feleségével, majd a saját életét is ki akarta oltani, de ez nem sikerült. A szomszédok szerint Imre bácsi nem bírta nézni Gabi néni szenvedését, ezért küldte őt a halálba, majd utána akart menni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(Kiemelt képünk a rendőrség helyszíni videójából származik, forrás: police.hu.)