Lövésekre lettek figyelmesek a zalaegerszegi lakosok hétfő délelőtt, a környéket ellepték a rendőrautók. A szem- és fültanúk kilencig számolták az eldördülő lövéseket.

Lövések dördültek

Egy zalaegerszegi Facebook-csoportban osztotta meg egy helyi lakos, hogy a Köztársaság út 69-71. számú házánál több lövés is dördült délelőtt 11 óra 30 perc környékén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az ablakából lövöldözött

A lakó fél 12-ig nyolc lövést számolt, majd alig egy órával később egy kilencediket is hallott. Állítólag egy férfi az ablakából lövöldözött kifelé egy pisztolynak tűnő tárggyal.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Faltörő kos is érkezett

A helyszínre több rendőrautó is érkezett, egyes szemtanúk állítása szerint faltörő kos is van az egyenruhásoknál.

Mindenkit elküldtek a ház elől

A rendőrök minden lakót beküldtek a házba, az arra sétálókat pedig elzavarták az utcáról – írja a Frisshírek.

„Hetek óta probléma van vele”

A poszt alatti kommentek szerint a férfi nem először ijeszti meg az ott lakókat. „A 71-ben van egy bolond gyerek. Hetek óta probléma van vele. Talán ma történik is valami érdemleges” – írta az egyik hozzászóló.

„Baj van a fejében”

„Évek óta gond van a sráccal, hol az apját kergette és bántotta, hol szemetet szór őrjöngve, rátámad a szembe jövőre, ha épp bekattant, most már lövöldözik… Rettegésben tartja a lakókat, gyakran megy a rendőrség, de sajnos kiengedik. Én is féltem az ott lakó szüleimet, remélem most már kezelik, hiszen baj van a fejében!” – fogalmazott egy másik.

Nem volt elégedett

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, durva jelenetnek lehettek többen is szemtanúi a pesti Jahn Ferenc kórházban. Egy 48 éves férfi meglátogatta az édesanyját. Mivel nem tetszett neki az ellátás színvonala nekiesett az orvosoknak, majd lövöldözni kezdett a folyosón. 

Korábban is volt dolga a törvénnyel

A 48 éves elkövető, K. Zsolt részeg volt és korábban már volt dolga a törvénnyel, mert kiskorú veszélyeztetése miatt már volt büntetve.

Szóváltásba keveredett az orvossal

A rendőrség közleménye szerint a rendelkezésre álló adatok alapján július 23-án a 48 éves férfi láthatóan ittas állapotban bement egy 20. kerületi kórházba és szóváltásba keveredett egy ott dolgozó orvossal, majd rá is támadt.

Elsült a fegyver

A dulakodás közben a férfinél lévő gáz-és riasztófegyver elsült. Az eset során senki nem sérült meg. A kiérkező rendőrök a férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció