Távoltartási végzést kért volt párja és családja miatt Gáspár Evelin. Győzike idősebb lánya idősebb és exe januárban szakítottak, ám a helyzet annyira elmérgesedett, hogy múlt héten a férfi a korábban Evelinről készített intim fotókat osztott meg közösségi oldalán, valamint elindult az adok-kapok a két család között.

Evelin szakított párjával

Gáspár Evelin és párja egy évig alkottak egy párt. Evelin szerint januárban szakítottak, de a férfi állítása szerint csak a múlt hét óta nincsenek együtt. A balhé akkor tört ki, amikor Győzike lányát egy másik férfi társaságában látták. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Intim fotókat osztott meg Evelinről

A bomba akkor robbant, amikor a Gáspár lányt egy másik férfi társaságában látták, a lány exe azt állítja, hogy Győzike lánya az unokatestvérével csalta meg. Ezután Evelinről intim fotók kerültek fel az internetre.

Életveszélyes fenyegetés

Ez odáig fajult, hogy Gáspárék feljelentést tettek a férfi, majd az apja ellen is, aki életveszélyesen megfenyegette őket. A volt „após” azt mondta telefonon Evelinnek, ha nem mennek oda azonnal és kérnek bocsánatot a fiától, levágja mindenki fejét, majd kitűzi a kerítésre. Gáspárék tudták, erre lépniük kell.

Evelin összetört

„A lányom egy hete össze van törve, nagyon maga alatt van. Aggódunk érte, de támogatjuk mindenben. Az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat és megtettük a szükséges jogi lépéseket. Majd meglátjuk, hogyan dönt a hatóság a távoltartási végzés ügyében” – mondta a Blikknek Gáspár Győző.

Gáspárék félnek a volt „nászuktól”

Evelin exe, Boldizsár sincs nincs jó lelkiállapotban, pszichiáter segítségét pszichiáterhez kell járnia, így nem meglepő, hogy Gáspárék tartanak attól, hogy a szomszéd településen élő család nem hagyja annyiban a dolgot.

Írásban kérvényezték a távolságtartást

„Korábban ügyfelem a rendőrségen tett feljelentést, és akkor kért távoltartási végzést is a férfi és édesapja ellen. Ezt szóban elutasították, mert nem látták indokoltnak, így most írásban kérvényezzük” – mondta a Gáspár család jogi képviselője.

Életveszélyes fenyegetés

Erdei Zoltán szerint addig nem lép a hatóság, amíg nem történik fizikai bántalmazás vagy tettlegesség, viszont ez a végzés pont ezt hivatott megelőzni. „Elsődlegesen a férfi édesapja ellen kérvényezzük a távoltartást, ugyanis a telefonban életveszélyesen megfenyegette a családtagokat. A nyomozás jelenleg is tart, rengeteg adatot kell beszerezni, de reméljük, helyt adnak a kérelemnek” .

Frontális ütközés

Nem ez az első balhéja Gáspáréknak. 2019 novemberében a 21-es főúton tartott hazafelé a család, amikor a kétszer kétsávos úton frontálisan ütközött egy másik autóval, amely a menetiránnyal szemben haladt.

Bea vezette az autót

Bea vezette az autót, mellette Győző ült, hátul pedig kisebbik lányuk, Virág. Az ütközés ereje pedig akkora volt, hogy kinyíltak a légzsákok. Szerencsére mindannyian be voltak kötve. Bea hetekig nem mert autóba ülni, akkora sokk érte. Az eset Bátonyterenye térségében történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Cirkuszoltak a kórházban

A vétkes autós a baleset után több napra kórházba. A szerencsétlenség másnapján Bea bement hozzá a kórházba, de nem amiatt, hogy meglátogassa, hanem nekitámadt, mert meggyőződésük, hogy szándékosan hajtott nekik a fiatal nő. Akkor Gáspárékat ki is tessékelték a kórteremből – írta akkor a Likenews.hu.

Kiemelt kép: Gáspár Evelin és édesapja, Győzike