Amint arról beszámoltunk, egy rétközberencsi 17 éves fiú eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja május 14-én. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután elment fodrászhoz, de nem tért haza, és azóta sem tudnak a hollétéről.

Karóval bántalmazta

A dombrádi rendőrök megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, és a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták. A rendőrség felkereste a 21 éves férfit, aki bevallotta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Holtan találták a fiút

A rendőrök a támadó által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra. Az emberöléssel gyanúsított férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.    A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az áldozat nadrágjába ment a bíróságra

A szörnyű gyilkosság után sem csitulnak az indulatok Rétközberencsen.  A 21 éves gyanúsított, az őrizetbevétele után, áldozata nadrágjában ült a Nyíregyházi Törvényszék folyosóján,  legalábbis a gyanúsított és az elhunyt édesapja is ezt állítják. Nem értik, hogy ez hogyan történhetett meg.

Saját pólójával fojtotta meg

Tomi, az áldozat édesapja az mondta a frissmedia.hu-nak, hogy a fiát alsónadrágban találták meg, nyakán a saját pólójával, amit a tettes arra használt, hogy a 17 éves fiút megfojtsa. Tomi cipőjét 1000, míg a telefonját 7500 forintért adta el a 21 éves férfi.

Együtt italozhattak

A gyanúsított édesapja, H.D. azt állítja, hogy az ő fia és Tomi a családi házukban italoztak azon a végzetes estén. A gyanúsított apja a fiától hétfő este, állítása szerint a „gyilkosság előtt egy órával” elvette a lakáskulcsot, mondván, hogy oda többet be nem mehet. A fia annyit mondott: „Nyugi, én már oda többet biztos, hogy nem fogok bemenni’.

Nem találtak véres nyomot a házban

A ház attól a helyszíntől, ahol Tamás testét megtalálták, körülbelül 500 méterre van. A szomszédok tudni vélik, hogy a napokban többször is voltak a házban takarítani. A frissmedia.hu úgy tudja, azonban a rendőrök a házban nem találtak vérre utaló nyomokat.

Ebben a nadrágban fogták el

A gyanúsított apja nem beszélt azóta a fiával, de megjegyezte, hogy ő is megdöbbent, hogy a fia abban a nadrágban van, amit a 17 éves fiútól elvett, hiszen abban a ruhában fogták el. Tomi családja egyet szeretne: az igazságot és addig nem nyugszanak, amíg a 17 éves életvidám, tisztelettudó fiú gyilkosai egytől egyig nem kerülnek börtönbe.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció