Eltűntként keresték a 17 éves fiút, végül a holttestét találták meg egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település külterületén. Mint kiderült, a fiút egyik ismerőse olyan súlyosan megverte egy karóval, hogy belehalt sérüléseibe.

Fodrászhoz ment

Egy rétközberencsi 17 éves fiú eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja két nappal ezelőtt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután elment fodrászhoz, de nem tért haza, és azóta sem tudnak a hollétéről.

Egy fiúval látták

A dombrádi rendőrök megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, és a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták.    A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy karóval verte meg

A rendőrség felkereste a 21 éves férfit, aki bevallotta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét.

Holtan találták a fiút

A rendőrök a támadó által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra. Az emberöléssel gyanúsított férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.    A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció