Négy nappal a borzalmas verőcei hajótragédia után, a 19 éves áldozat édesanyja bejelentette, hogy mikor és hol temetik el Boglárkát. Közben a fiatal lány szerelmét még mindig keresik a Dunába, úgy, mint a motorcsónak másik 4 utasát. Boglárka és Márton osztálytársak voltak, a végzetes baleset előtt fél órával kérte meg a fiatal férfi a lány kezét.

Pénteken temetik

Pénteken helyezik örök nyugalomra az isaszegi temetőben a szombati, verőcei hajóbaleset egyik áldozatát. A 19 éves Boglárka édesanyja osztotta meg közösségi oldalán a hírt. Amint arról korábban beszámoltunk, édesanyja azonosította lánya holttestét. A hajóbaleset áldozatát a Megyeri hídnál találták meg vasárnap.

Nem fulladás okozta a halálát

Édesanyja korábban elmondta, hogy a patológiai jelentés szerint Boglárka halálát nem fulladás okozta. Az orvosi vizsgálatok szerint a 19 éves lány olyan súlyos sérülést szenvedhetett, hogy szinte azonnal meghalt. Szerelme, a végzetes baleset előtt fél órával kérte meg Boglárka kezét.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A motorcsónak roncsai

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Erdészeti Technikumban tanultak

Boglárka szerelmével, Mártonnal ült fel a motorcsónakra. A két fiatal a szegedi erdészeti technikumban tanult. Osztálytársak voltak, az iskolában szerettek egymásba. Kedden rövid közleményt adott ki az Alföldi ASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum a Facebook-oldalán, amelyben tudatták, hogy a hosszú hétvégén történt tragikus hajóbaleset két áldozata is az intézményük diákja.

Azonosították a fiatal lányt

„Az Alföldi ASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum sajnálattal tájékoztatja az iskola volt tanárait, diákjait, hozzátartozóikat, hogy iskolánk tanulói érintettek a verőcei vízi balesetben. A 13. osztályos Boglárkát a szülők azonosították, elhunyt. Iskolánk idei Kiss Ferenc-díjasa Varga Márton 13. osztályos tanuló eltűntként szerepel a keresési listákon”. 

Nagyon boldog lány volt

A lány nagymamája a Ripostnak azt mondta, az egész család összetört. Mint mondta, unokája fantasztikus fiatal nő volt, akit mindenki szeretett. „Ezt nem lehet felfogni, sem elfogadni. Nem tudom, hogyan éljük túl ezt a szörnyűséget”.  Teri néni szerint unokája sosem volt még boldogabb, mint aznap, amikor elindult a halálos hajóútra: ugyanis a baleset előtt nem sokkal jegyezte el őt szerelme, a hajóbaleset másik tragikus sorsú utasa, Márton.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Még mindig keresnek 5 utast

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Senki nem tudja, mi történhetett

A fiatalok rengeteg időt töltöttek együtt, nagyon komolyan vették tanulmányaikat és a közös jövőjüket is. „Nem volt bulizós, alig járt el, ha igen, akkor sosem volt kicsapongó. Annyira szerette őt mindenki! Nem tudjuk, hogy mi történhetett aznap. Szombaton boldogan ment el a barátaival, senki, még rémálmában sem gondolt volna arra, ami történt. Reggel a rendőrök értesítettek minket… Nem tudjuk felfogni, nem akarjuk…”  – mondta a gyászoló nagymama a Ripostnak.

Kiemelt kép: vizirendőrök keresik az álodzatokat – Forrás: Facebook/BRFK