Balesete után a rendőrség kezdeményezte az Edda dobosa, Hetényi Zoltán jogosítványának bevonását, aki a hétvége során ittasan balesetet okozott, totálkárosra törve az autóját.

Balesetezett az Edda zenésze

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szombat éjjel ittasan tarolta le a budapesti Népligetnél épülő kézilabdacsarnokot körülvevő ideiglenes kerítést Hetényi Zoltán. Az Edda dobosa a balesetben totálkárosra törte az autóját, de szerencsére senki nem sérült meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sört ivott

A zenész vállalja a felelősséget a történtekért, aki azt is elismerte, hogy megivott két korsó sört ivott, mielőtt autóba ült. Az interneten durván támadják, többen a halálát kívánták.

Épségben hazajutott

“Már itthon vagyok, nem esett bajom se nekem, se másnak. Most ennek örülök. A felelősséget beismerem” – mondta a baleset után az ismert dobos.

Ez is érdekelhet

Sírva szólítgatta halott édesanyját a kétéves kisfiú, majd vele is végzett anyja volt élettársa – az ügyész örökre börtönbe küldené a kegyetlen várpalotai férfit

Figyelmetlen volt

Hetényi Zoltán a baleset után arról is beszélt, hogy mindig körültekintően vezet, csak szombat este kissé elkallódott a figyelme. A balesete emiatt történhetett meg.

Elemzik a véralkoholszintjét

Az Edda tagja ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás, ami miatt bevonnák jogosítványát. A rendőrség kezdeményezte a járművezető vezetői engedélyének bevonását – mondta el a Borsnak Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hetényi véralkoholszintjének elemzése is folyamatban van.

Pataky Attila kiakadt

A balesettel kapcsolatban korábban az Edda frontembere, Pataky Attila is elmondta: alapos fejmosásban részesítette a zenekar dobosát. Hetényi Zoltán szerint Pataky Attila igen változékony lett: az egyik percben sír, a másikban kiabál vele.

Ez is érdekelhet

“Azt mondta, egy kutyát ütött el” – a Kiskunhalason elgázolt 13 éves Lúcia álmai szertefoszlottak a részeg sofőr miatt, soha nem lesz már belőle versenytáncos

Sóskúton koncerteznek

Hosszú idő után az Edda szombaton a Pest megyei Sóskúton lép fel, a zenekarral együtt Hetényi Zoltán is zenél.. Pataky Attila szerint most csak a koncertjükre koncentrálnak és nagyon örülnek, hogy újra találkozhatnak a közönséggel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ezzel az autóval balesetezett Hetényi Zoltán – Forrás: baleset-info.hu