Jogerősen is tényleges életfogytiglant kaphat az a 42 éves Berhidai férfi, aki megölte a volt barátnőjét és annak kétéves gyermekét 2018 szeptemberében.

Elhagyta a nő az élettársát

B. Zsolt 2018 tavaszán a munkahelyén ismerte meg a nála tizennyolc évvel fiatalabb nőt, aki emiatt szakított az élettársával és maga nevelte tovább a kétéves gyermekét. A férfi júliusban a nőhöz költözött, és hosszú távú, közös életet tervezett velük. Az asszony ezek után a korábbi élettárs tulajdoni hányadát megvásárolta és azt a kiskorú sértett nevére íratta.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszaköltözött a volt élettársához

A kisgyermekes anyuka azonban hamarosan többször panaszkodott az anyjának, hogy sokszor veszekednek, és B. Zsolt nem megfelelően bánik a gyermekkel. A nőnek elege lett a férfi viselkedéséből és a gyermekkel szembeni féltékenységéből, ezért szeptember közepén közölte vele, hogy szakítani akar, majd két nappal később gyermekével együtt visszaköltözött a volt élettársához.

Találkozót beszéltek meg

B. Zsolt nem tudott belenyugodni ebbe, de a nő visszautasította a közeledését. A fiatal nő végül beleegyezett, hogy amikor az egykori közös otthonukba visszamennek dolgaikért a Baglyas-szőlőhegyi házba, akkor a férfi elbúcsúzzon tőle.

Itt volt a közös otthonuk

Visszament csomagolni

A nő visszament a gyerekkel a Baglyas-szőlőhegyi házba, hogy ottmaradt dolgaikat becsomagolják és két nappal később elszállítsák.

Nem akarta tovább folytatni a kapcsolatot

B. Zsolt másnap délután előzetes megbeszélés szerint megérkezett a házhoz, ahol a nővel beszélgetett, együtt dohányoztak, eközben sört fogyasztott. A beszélgetés során a nő ismét egyértelművé tette, hogy a szakítással kapcsolatos döntése végleges.

Megfojtotta a nőt

A nő fejfájásra panaszkodott, amely miatt a férfi a kanapén mellé térdepelt, 15 percig a halántékát masszírozta, majd hirtelen két kézzel megragadta a nyakát, és addig szorította, amíg a nő meg nem fulladt.

Halálra szurkálta a gyereket

Ekkor ment be a szobába a kétéves gyermek, aki sírva édesanyját szólítgatta, és felmászott mellé a kanapéra.A férfi megragadta a kicsit, bevitte a gyerekszobába, majd egy konyhakést vett magához, és azt a földön fekvő gyermek mellkasába szúrta, majd anélkül, hogy a kést teljesen kihúzta volna, azt kismértékben visszahúzva ismét a kicsi mellkasába szúrta.

A vevők találtak rá a meggyilkolt nőre

“Gergő, a kis unokám édesapja azzal hívott fel kétségbeesetten, hogy valami baj lehet, mert a lányom, akire a ház vevői rátaláltak, nem mozdul” – mondta az egyik brósági tárgyaláson a gyászoló édesanya és nagymama.

Tényleges életfogytiglan

A másodfokú ügyészség szerint az elsőfokú bíróság a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabásával az egyedül helyes döntést hozta meg, mert a több emberen – akik közül az egyik kiskorú volt – elkövetett emberölés befejezett alakzatát elkövető férfival szemben a lehető legsúlyosabb büntetést kell kiszabni.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: B. Zsoltot kísérik a rendőrök – Forrás: police.hu