Szombat késő éjszaka történt durva baleset az Üllői úton, amikor is egy Kia Stinger az Üllői út Népliget és az Ecseri út közötti szakaszon 50 méteren letarolta a kerítést, majd felborult. Mint kiderült, az autó sofőrje az Edda dobosa, Hetényi Zoltán volt, aki besörözve vezette neki a járművét a kerítésnek. Egy másik balesetben Soroksáron borult fel egy Peugeot, miután ütközött egy Daweoo Matizzal.

Balesetezett az Edda dobosa

Használhatatlanná vált az autója egy szombat esti baleset miatt Hetényi Zoltánnak, az Edda dobosának, miután az autójával nekiszaladt a Népligetnél épülő kézilabdacsarnokot körülvevő kerítésnek – írja a Bors.

Ittasan vezetett

Mint korábban megírtuk, a Kia Stingert vezető Hetényi elvesztette uralmát a járműve felett, majd a Népligetnél belerohant egy kerítésbe. Az előadóművész 50 méteren tarolta le a kerítést, és az autó felborulva állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elismerte a felelősségét

Az ismert zenész a lapnak elismerte a felelősségét, de azt is megerősítette, hogy fogyasztott alkoholt, mielőtt a volán mögé ült.

Figyelmetlen volt

Hetényi Zoltán a lap megkeresésére azt mondta, hogy saját bevallása szerint mindig körültekintően vezet, csak szombat este kissé elkallódott a figyelme. A balesete emiatt történhetett meg.

Totálkáros lett az autója

A baleset során a drága Kia Stinger teljesen széttört, ahogy az 50 méter hosszú kerítés sem maradt egyben. Csodával határos módon a zenésznek nem esett komolyabb baja.

Elszállították a méregdrága autót

Hetényi Zoltán összetört autója – Forrás: Baleset-info

Épségben hazajutott

“Már itthon vagyok, nem esett bajom se nekem, se másnak. Most ennek örülök. A felelősséget beismerem” – mondta a lapnak az ismert dobos.

Ezt írta a rendőrség

Az ügy kapcsán a lap kereste a rendőrséget is, ahonnan az a válasz érkezett, hogy valóban volt szombat este egy baleset a Népligetnél. “Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben 2021. május 29-én 22 óra 35 perc körül egy autó Budapest IX. kerületében, az Üllői úton a Könyves Kálmán körút felől az Ecseri út irányába haladt a felüljáróval párhuzamos szervízúton, amikor az úttestről letért, és az ott zajló építkezés miatt ideiglenesen kihelyezett kerítésnek ütközött. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült” – írták.

Előállították

Mivel Hetényi Zoltánnal szemben alkoholszondát is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A rendőrség járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Soroksárnál egy Peugeot borult fel

Egy másik balesetben Soroksárnál, az M0-s autóúton két autó ütközött össze, az ütközés következtében pedig az egyik kocsi a tetejére borult. A felborult Peugeot-ot vezető hölgyet megfigyelésre kórházba szállították, a másik Daewoo Matiz típusú autóban ülő háromtagú család nem sérült meg a balesetben – írja a Baleset-info.

Forgalomkorlátozásra kell számítani

A soroksári baleset helyszínére a fővárosi tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés miatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Hetényi Zoltán – Forrás: YouTube