Összeütközött két autó az M0-s 45. kilométer szelvényénél. A balesetet megelőzően a Jaguár sofőrje alkoholt ivott, feltehetően ezért következett be az ütközés, ugyanakkor az elmúlt nap több durva baleset is történt az alkohol miatt.

Ittasan vezetett

Két személygépkocsi ütközött egymásnak az M0-s autóúton, az eset során pedig a fehér Jaguár sofőrje feltehetően ittas lehetett, mivel a helyszínen megszondáztatták, és az alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Ezt követően őt a rendőrség további mintavétel céljából elvitte a helyszínről – írja a Baleset-info.

Lerepült az útról

Az ütközés következtében a másik autó sofőrje lerepült az útról és a susnyásban állt meg. Az autó vezetője megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az M0-son történt a baleset

Lehel téren is volt baleset

A hírportál szerint vasárnap hajnalban történt egy másik baleset is, a Váci úton, a Lehel téri piac mellett. A balesetben két autó ütközött, és az egyik jármű a tetejére borulva állt meg.

Ittas sofőr megsérült

A Lehel téri balesetben az egyik autó sofőrje megsérült. Amikor a mentők ki akarták vizsgálni, a sofőr kiugrott a mentőautóból, majd megpróbálta elhagyni a helyszínt. A közelben ott voltak a rendőrök, akik földre kényszerítették őt, és megbilincselték.

Gyorsultak

A lap nem megerősített hírek szerint azt írja, hogy a baleset egy gyorsulási verseny miatt történhetett. Az összetört autók és törmelékek három sávot foglaltak el.

Videó a helyszínről

Üllői úton is baleseteztek

Szombat késő éjszaka egy Kia Stinger sofőrje elvesztette az uralmát a gépjárműve felett, majd az Üllői út Népliget és az Ecseri út közötti szakaszon 50 méteren lebontott egy kerítést. Az autó felborult, és csak ezután állt meg.

Ő is részeg volt

A hírportál úgy tudja, hogy a Kia vezetője erősen ittas állapotban volt a baleset pillanatában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az összetört Kia

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik