A 30 éves férfinak már korábban is gondja támadt a törvénnyel. Ludwig Koons pénzt követelt, ekkor szabadultak el az indulatok. Részletek láttak napvilágot az ügy kapcsán.

A zsaruknak kellett közbeavatkoznia

A hírek szerint a ma 30 éves Ludwig Koons pénzt követelt az anyjától. Staller Ilona, művésznevén Ciccolina azt követően hívta ki fiára a rendőröket, hogy az elővett egy sokkolót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A római bíróság döntést hozott

A férfira lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el. Erről az olasz sajtó számolt be, amit a HVG szúrt ki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A férfi azt állítja, nem használta a sokkolót

Ludwig Koons azt ugyan elismerte, nézeteltérése támadt az anyjával. Ugyanakkor azt tagadta, hogy a sokkolóval fenyegette volna. Van azonban egy bökkenő.

Sokkolót nem tarthat akárki az olaszoknál

Olaszországban kizárólag az birtokolhat sokkolót, akinek van hozzá fegyvertartási engedélye. Hivatalos úton kizárólag a rendőrség használhat ilyen eszközt. Ludwig Koons azt állítja, nem tudta, hogy az eszköz illegálisan van nála, amiről azt mondta, egy barátjától kapta.

Ludwig Koons eddig sem volt ártatlan

Staller Ilona és Jeff Koons kapcsolatából született Ludwig Koons, akinek korábban is volt már rendőrségi ügye. 17 évesen kábítószer-kereskedelemmel vádolták meg. Ezt követően négy hónapig volt a fiatalkorúak börtönében.

27 évesen ismét tiltott szert találtak nála

Ludwig Koonsnál kábítószert találtak a rendőrök. Akkor Ciccolina úgy nyilatkozott a Ripost számára, hogy biztos abban, hogy ártatlan a fia. Azt mondta, közel volt ahhoz, hogy elájuljon, amikor a rendőrök felforgatták a lakását.

Három afrikai férfit fogadott be Ciccolina fia

Akkor azt mondta az egykor felnőtt filmekben szereplő Ciccolina, hogy a fia fontosnak tartja, hogy segítsen másokon. Ezért is fogadott be egy afrikai férfit. Amikor a házkutatás megtörtént, három afrikai férfit találtak a házban, éppen aludtak.

Komoly mennyiségű tiltott szert találtak a rendőrök

A zsaruk két kilogrammnyi marihuánát találtak az egyik férfi bőröndjében. Ciccolina azt mondta, fia nem tudhatta, hogy a férfinál drog van. Az afrikai személyeket le is tartóztatták.

Ezek is érdekelhetnek!

Ciccolina kiakadt

Ciccolina üzent Ludwig apjának, ám a képzőművész Jeff Koons nem is válaszolt. Ciccolina ki is akadt, hogy nem foglalkozik a fiával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Unsplash