Állatkínzással gyanúsítják azt a fiatalembert, aki még csak a 18. életévét töltötte be. Az állatvédők mindent megtettek, hogy kézre kerítsék: még díjat is tűztek ki a megtalálása esetére.

Ezzel gyanúsítják a fiatalembert

A 18 éves tiszarádi férfi a hírek szerint kecskék mellett kutyákkal, macskákkal is fajtalankodhatott. Sőt, még ennél is borzalmasabb tettekre is vetemedhetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kegyetlenkedhetett az állatokkal

A Blikk információi szerint volt olyan állat, amelyiket felgyújtott. Több állat fejét szétverte puszta szórakozásból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy kutya megmenekült

A megmenekült négylábút egy karóhoz kötötte ki a fiú. A környékbeliek észlelték, hogy az eb fejét egy fadarabbal ütötte. Már akkor elkapták a fiatalembert, ám szabadlábon védekezhetett.

Megszökött a tiszarádi férfi

A fiatalember mellé pártfogót rendeltek. Ezt követően azonban a fiú megszökött. Ma reggel azonban újból elkapták.

Németországban járt

Az állatkínzással gyanúsított férfit a népligeti buszpályaudvarnál kapcsolták le. Éppen Németországból tért haza, amikor rajtaütöttek. Hogy mi lesz a sorsa, az csak később fog kiderülni.

Ezek is érdekelhetnek!

Állatvédők razziáztak Dolly házánál

Lemondta a koncertjeit, és megpróbált eltűnni a nyilvánosság elől Dolly. A gyöngyösi szaporítóteleppel hozták összefüggésbe az énekesnőt. a telepen borzalmas állapotok uralkodtak.

Nem tisztázott, hogy pontosan mi történt

Az énekesnőt azzal vádolták meg, mindent tudott arról, hogy milyen horrorisztikus körülmények között sínylődnek az állatok. Dolly azonban azt állítja, ez nem igaz. Szerinte meghurcolták a nevét, és csorba esett a becsületén.

Volt, aki meg is fenyegette

Nem csak zaklatták, még fenyegető üzeneteket is kapott Dolly. A kollégái és rajongói egy része el is fordult tőle. Rajongói oldalait törölte, és elzárkózott a nyilvánosság elől.

Fradista állatvédők jártak nála

Dolly végül a Fradisták az Állatokért egyesület tagjait beengedte az otthonába. Az egyelőre továbbra sem derült ki, hogy az ügyben kinek van igaza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu