A debreceni rendőrök egy 61 éves támadó ellen intézkedtek, aki egy 14 éves lányt akart becibálni a debreceni vasútállomás mosdójába. Az eset kapcsán az egyik általános iskola igazgatója tett bejelentést, miszerint az egyik tanulójukat megtámadták.

Megtámadták a 14 éves lányt

Általános iskolai igazgató tett bejelentést szerda délután arról, hogy az egyik diákjukat megtámadták egy csapókerti vasútállomáson. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Csapókerti vasútállomáson történt az eset

Nagyon bátran viselkedett a lány

A 14 éves fiatal elmondta, hogy egy idősebb férfi akarta beráncigálni a vasútállomás mosdójába, és ezért a peronon megrángatta a karját, majd elkezdte ráncigálni a WC felé. A tinédzser ekkor összeszedte minden bátorságát, és megharapta a támadója kezét, és így ki is tudott szabadulni a szorításából, majd futásnak eredt. Mikor visszaért a lány az iskolájába, rögtön elmondta a történteket a tanárainak.

Keresésbe kezdtek a rendőrök

A rendőrök a bejelentést követően azonnal keresésbe kezdtek, és a gyors adatgyűjtésnek köszönhetően hamar ki is derítették, hogy a támadó egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel. Ezt követően az egyenruhások értesítették a hajdúhadházi kollégáikat, akik már a vonatállomáson várták a támadót. A rendőrök el is fogták az állomáson a férfit, majd bevitték a főkapitányságra.

Őrizetbe vették a támadót

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei őrizetbe vették a 61 éves férfit, majd büntetőeljárást indítottak vele szemben 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök ezt követően kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Játszótéri konfliktus miatt vertek össze egy anyát

Korábban a Kékvillogón is írtunk róla, hogy egy játszótéri vita odáig fajult Miskolcon, hogy egy pár összevert egy kisgyermekes édesanyát azért, mert a gyereke összeveszett az ő gyerekükkel.

Megtámadták

A játszótéri konfliktus hangos szitkozódással kezdődött, majd a támadók közül a nő meglökte az édesanyát, aki ettől a földre esett és beverte a fejét. Ezt követően a nő a hajánál fogva ráncigálta az anyát, majd ököllel arcon is ütötte.

A nő anyját is megtámadták

A bántalmazás során ott volt a támadó párja is, egy férfi, aki végignézte, ahogy társa összeveri a kisgyermekes anyát. Amikor pedig megérkezett az anya védelmére az édesanyja, akkor a férfi őt ütötte meg. A támadás során a kisgyermekes anya és édesanyja is zúzódásos sérüléseket szenvedtek.

Ez lehet a büntetésük

A Miskolci Járási Ügyészség a vádlottak közül a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg a büntetett előéletű férfival szemben elzárás büntetést indítványozott a bíróság felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Sziréna – Forrás: Police.hu