Rejtélyes ügy borzolja a kedélyeket Szombathelyen. Egy elvágott torkú, félmeztelen fiatal férfi csengetett be házakhoz – úgy tűnt, hogy segítséget akar kérni. Azt viszont nem akarta, hogy a mentők felírják az adatait. A helyszínre végül a rendőrök is megérkeztek, akik a környező kukoricatábláknál is próbálták megkeresni a fiatalember ruháit és személyes tárgyait.

Elvágott torkú fiatal

A szombathelyi Szabó Ervin utcába riasztották hétfőn késő délután a mentőket egy erősen vérző, elvágott nyakú, zavartan viselkedő fiatalemberhez. A férfi nem árulta el azt sem, hogy honnan vannak a sérülései, de feltehetőleg magának okozta azokat. A férfi előtte nem sokkal még fel volt öltözve és ruhában autók elé ugrott ki a Rumi úton, a Csititói benzinkút közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autó elé ugrott

„Egy nagyon szakadt farmer volt rajta és kapucnis póló. Váratlanul ugrott az autó elé 17 óra körül. Édesanyám vezetett, akit nagyon megijesztett. Sikerült elkerülni, hogy elüssük, de nem álltunk meg. Arra gondoltunk, hogy talán kábítószer hatása alatt állhatott” – magyarázta a nő  a 112press.hu oldalán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segítséget próbált kérni

Az utcabeliek elmondása alapján a fiatalember több ház kapujához is odaszaladt és becsengetett, segítséget próbált kérni. A fiatal egy alsónadrágot viselt és egy pár zoknit, amiből kukoricalevelek álltak ki, a nyaka, a mellkasa és a karja véres volt.

Nem tudott válaszolni

„Láttam, hogy nagyon vérzik és azonnal hívtam a mentőket. Próbáltam kérdezni is, hogy bántották-e, vagy mi történt, de nem tudott válaszolni. A nyakából bugyogott a vér” – mondta a lapnak az egyik szemtanú, aki szerint a sérült fiatal 18 év alatti lehet.

Magának okozhatta a sebeket

Egy nő elmondta, hogy a fiatal karján is látott vágásokat, de a mentőknek bólintott a férfi, amikor azt kérdezték, hogy magának okozta-e a sérüléseket.

Nem akarta, hogy felírják az adatait

„Nem nagyon beszélt, de azt többször is kérte a mentőktől, hogy ne írják fel az adatait” – tette hozzá a hölgy.

A kukoricaföldön kutattak

A helyszínre végül a rendőrök is megérkeztek, akik a környező kukoricatábláknál is próbálták megkeresni a fiatalember ruháit, személyes tárgyait, mivel a zoknijából ítélve kukoricaföldön keresztül érhette el a környéket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció