A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt. A férfi egy tarcali családi házában az odaérkező barátját egy 32 cm hosszú konyhakéssel, hétszer megvágta és megszúrta, a férfi életveszélyesen megsérült.

Közös ivás

A vádirat szerint a vádlott 2021. április végén, délután, egy tarcali családi házában tartózkodott erősen ittas állapotban. Ide érkezett vendégségbe a barátja, akivel a járványhelyzetet megelőzően rendszeresen egy kocsmában italoztak, majd a veszélyhelyzet korlátozásai miatt napi rendszerességgel az ő házában ittak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többször megszúrta

Amikor a sértett férfi megérkezett, az elkövető megkérdezte, hogy miért van ott, majd ordítva felszólította, hogy takarodjon, mert megöli. Ekkor a konyhából hozott 32 cm hosszú késsel rátámadt a sértettre, és hét alkalommal has, mellkas, nyak és kartájékon megvágta, megszúrta, közben azt kiabálva, hogy „megdöglesz!”

FRISS!

Nem adta meg az elsőbbséget: a zebrán gázolta el a bicikléjét toló asszonyt ez az autós

Telefonon kért segítséget az áldozat

A szúrások következtében a sértett a terasz betonaljzatára zuhant, de még telefonon testvérétől segítséget kért. A sógora érkezett a helyszínre, aki látta a vérző rokonát, miközben a másikf férfi  egy csavarhúzót a kezében tartva, kiabált rá.

Nagyon agresszív volt

A férfi olyan agresszív magatartást tanúsított, hogy a rendőri intézkedés során testi kényszert kellett alkalmazni vele szemben.

Életveszélyes sérülések

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túli gyógytartamú, a hasfal hasüregbe jutó és hasűri vérzést okozó közvetlenül életveszélyes szúrt sérüléseket szenvedett el. A szakszerű orvosi beavatkozás és a sürgősen elvégzett műtét volt az egyetlen, ami miatt a férfi túlélhette a szörnyű támadást.

Ez is érdekelhet:

L.L. Junior kisfiának tragikus halála: így vallott a drámai napról a rapper volt párjának megvádolt barátnője

Ez várhat most a támadóra

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, számolt be róla az ügyészség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay