Egy 34 éves fiatalember követte el a szörnytettet. Egy közleményből kiderül, hol tart most az ügy és mikor döntenek a gyilkos sorsa felől.

Vasárnap történt a gyilkosság

Ahogyan azt korábban megírtuk, egy 34 éves bujáki férfi a vele egy korú ismerősét vasárnap megölte. A Pásztói Rendőrkapitányság két nappal később indított körözési eljárást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így követte el a férfi a borzalmas cselekedetet

A bujáki fiatalember előbb egy éles tárggyal sértette meg áldozatát, ezt követően egy ásóval fejen is ütötte. A megtámadott férfi a helyszínen elhunyt. Ezt követően gyilkosa elásta a holttestét egy erdős részen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrség fotója a helyszínről

Zajlik a nyomozás

Az ügyészség friss közleménye szerint a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A gyilkosság miatt legalább 5 éves börtönbüntetésre számíthat a fiatalember, de akár 15 évig is a rácsok mögött maradhat.

A helyszínen készült kép

Beismerte tettét

A 34 éves férfi nem tagadta, hogy mit tett, beismerő vallomást tett a kihallgatás során. Annak érdekében, hogy ne szökjön el, és ne nehezítse a bizonyítási eljárást, indítványozták a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetnek!

Ekkor döntenek a sorsa felől

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája a közlemény szerint a 2023. április 28-án pénteken 10 órakor kezdődő ülésen fog döntést hozni.

Angyalföldön is volt egy gyilkosság a múlt héten

Csütörtökön egy társasházban oltották ki egy ember életét valamivel este kilenc óra előtt. A gyilkost még aznap elfogták a rendőrök. Az a gyilkosság a 13. kerületben található Danubius utca egyik társasházában történt.

Nem lehetett megmenteni az áldozat életét

Egy éles tárggyal sebezték meg a férfit. Bár a mentők hamar a helyszínre siettek, és megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív