Búcsúlevelet hátrahagyva ment el otthonról egy 42 éves nő Veszprém környéki otthonából. A rendőrök még időben megtalálták, majd átadták a Mentőszolgálat munkatársainak.

Eltűnt a lánya

Egy idős édesanya tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon hétfőn délelőtt, mert aznap reggel 8 óra körül a Veszprém környéki faluban található otthonából ismeretlen helyre távozott az orvosi kezelés alatt álló lánya – közölte a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Búcsúlevelet hagyott hátra

A 42 éves nő búcsúlevelet hagyott hátra. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai elsődlegesen az eltűnt lakókörnyezetében kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A megszerzett információk alapján a nő a környékbeli fás, bokros területen lehetett, ezért a keresésbe bevonták a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálatát, Takács Krisztián zászlóst és G-Gomez nevű nyomkövető ebet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtalálták a hegyen

A Veszprém határában elterülő Csatár-hegyen a keresett nőt Kovács Bence főtörzsőrmester és Tivadari Márk törzsőrmester végül megtalálták, majd átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

Hajnalban ment dolgozni, nem tért haza

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a villanyszerelőként dolgozó férfi kedd hajnalban elment dolgozni, majd 17 óra körül Siófokon, a Tesco parkolójában elbúcsúzott kollégájától. Utána Veszprémben látták, majd a legutolsó életjelként Litérnél mérte be egy kamera. 

 „Nyugtalan érzésem volt”

Élettársa szerint Veszprémből tarthatott hazafelé, Öreglakra. 6 óra körül szokott hazaérkezni, de néha későn végez, így élettársa csak este hívta őt telefonon. „Nyugtalan érzésem volt. Hívtam este, miután nem jött haza, kétszer kicsörgött, kicsit vártam, majd harmadszor, amikor újra hívtam, már nem volt elérhető. Félek, hogy nagy baj van” – mesélte a Ripostnak kétségbeesetten élettársa.

Nem bukkantak a nyomára  

Miután megtörtént a rendőrségi bejelentés, élettársa és az élettársa gyermekei is elmentek Litérre, az utolsó helyre, ahol tudják, hogy járt és bejárták a környéket, de semmi nyomát nem találták. Élettársa elmondása szerint sosem fordult elő még ilyen, nem tudják hol lehet és mit történhetett vele. Négyen éltek együtt békében: Gábor, az élettársa, az élettársa fia és az ő párja.  

 Furcsán magába zárkózott

Gábor az élettársa szerint furcsán bezárkózott, mióta az új helyén dolgozott. A család biztatására egy olyan terv is volt, hogy munkahelyet vált, azonban azt nem hinnék, hogy öngyilkosság áll az eltűnés hátterében. „A végén elég zárkózottá vált, mióta ezen a helyen dolgozik, úgy tűnt, mintha valami probléma lenne. Olyan furcsa lett, hallgatag és sokat gondolkozott, valami nem stimmelt. Személyiségileg ő egy nagyon segítőkész, egy nagyon jó indulatú ember, még este is elment bárhova, ha megkérték, hogy szereljen meg valamit” – árulta e róla az élettársa.

Nem akart ott dolgozni

„Elmondtam a rendőrségnek is, hogy azóta van változás, mióta ott dolgozik. A fiaimmal mondtuk is neki, hogy menjen el máshova dolgozni. Azt mondta, hogy ezen a héten már nem megy ide dolgozni. Úgy tűnt, hogy hatunk rá, de aztán mégis megtette” – fűzte hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: megtalálták az eltűnt nőt. Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség