Kedd este rejtélyes módon veszett nyoma egy 45 éves férfinek Veszprém megyében, élettársa hiába várta haza aznap, nem érkezett meg. Tamás Gábort április 18-án este Litérnél vette fel utoljára egy kamera. 

Hajnalban ment dolgozni, nem tért haza

Gábor villanyszerelő. Kedd hajnalban elment dolgozni, majd 17 óra körül Siófokon, a Tesco parkolójában elbúcsúzott kollégájától. Utána Veszprémben látták, majd a legutolsó életjelként Litérnél mérte be egy kamera. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszprémből tartott hazafelé

Élettársa szerint Veszprémből tarthatott hazafelé, Öreglakra. 6 óra körül szokott hazaérkezni, de néha későn végez, így élettársa csak este hívta őt telefonon. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Nyugtalan érzésem volt”

„Nyugtalan érzésem volt. Hívtam este, miután nem jött haza, kétszer kicsörgött, kicsit vártam, majd harmadszor, amikor újra hívtam, már nem volt elérhető. Félek, hogy nagy baj van” – mesélte a Ripostnak kétségbeesetten élettársa.

Nem bukkantak a nyomára  

Miután megtörtént a rendőrségi bejelentés, élettársa és az élettársa gyermekei is elmentek Litérre, az utolsó helyre, ahol tudják, hogy járt és bejárták a környéket, de semmi nyomát nem találták.

Soha nem történt még ilyen

Élettársa elmondása szerint sosem fordult elő még ilyen, nem tudják hol lehet és mit történhetett vele. Négyen éltek együtt békében: Gábor, az élettársa, az élettársa fia és az ő párja.  

 Furcsán magába zárkózott

Gábor az élettársa szerint furcsán bezárkózott, mióta az új helyén dolgozott. A család biztatására egy olyan terv is volt, hogy munkahelyet vált, azonban azt nem hinnék, hogy öngyilkosság áll az eltűnés hátterében. 

Valami nem stimmelt

„A végén elég zárkózottá vált, mióta ezen a helyen dolgozik, úgy tűnt, mintha valami probléma lenne. Olyan furcsa lett, hallgatag és sokat gondolkozott, valami nem stimmelt. Személyiségileg ő egy nagyon segítőkész, egy nagyon jó indulatú ember, még este is elment bárhova, ha megkérték, hogy szereljen meg valamit” – árulta e róla az élettársa.

Nem akart ott dolgozni

„Elmondtam a rendőrségnek is, hogy azóta van változás, mióta ott dolgozik. A fiaimmal mondtuk is neki, hogy menjen el máshova dolgozni. Azt mondta, hogy ezen a héten már nem megy ide dolgozni. Úgy tűnt, hogy hatunk rá, de aztán mégis megtette” – fűzte hozzá.  

Az eltűnt férfi

Fotó: facebook

Így segíthet

Immár a rendőrség is nyomoz a férfi hollétéről. Élettársa kéri, ha bárki tud róla, keresse fel a rendőrséget vagy hívja őt a +36/30-970-86-53-as számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt férfi. Fotó: Facebook.