Szörnyű dolog történt a Nógrád megyei Bujkán, ahol egy helybeli férfi megölte ismerősét, majd a holttestét elásta.

Megölte az ismerősét

A Pásztói Rendőrkapitányság által 2023. április 25-én indított körözési eljárás során, a végrehajtott széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapítást nyert, hogy Buják község 33 éves lakóját a vele egy korú ismerőse április 23-án oly módon bántalmazta, hogy az elszenvedett sérülésekbe a férfi belehalt. Ezt követően az elkövető az áldozat testét a település közelében, egy erdős részen elásta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őrizetbe vették

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a 33 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatta, őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Helyszíni felvétel:

Emberölés Soroksáron

Amint azt a Kékvillogó is megírta napok óta nem adott magáról életjelet, a megrendelt ételét is napokig nem vette át az idős férfi, aki gyilkosság áldozata lett Soroksáron. A szomszédok szerint Laci bácsi magának való ember volt, nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel.

Emberölés miatt nyomoznak

Péntek dél környékén érkeztek ki a járőrök a helyszínre, és a férfit holtan találták a házában. A rendőrség megerősítette, hogy mivel a körülmények idegenkezűsége utaltak, így emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Magányos, zárkózott ember volt

A szomszédok a Ripostnak elmondták, hogy a bácsi nagyon magányos, bezárkózó életet élt. Nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel. „Laci bácsi magának való ember volt” – fogalmaztak.

„Még a vezetéknevét sem tudtuk”

„Majdnem 8 évig a szomszédom volt. Egyedül élt, de annyira keveset kommunikáltunk, hogy még a vezetéknevét sem tudom. Mi Laci bácsinak ismertük” – mesélte a szomszéd.

Sok múlt a kedvén

„Laci bácsinál sok múlt azon, mikor milyen kedve volt. Valamikor előre köszönt nagyokat, máskor meg fura módon szinte sértésnek vette, ha mi ráköszöntünk” – folytatta egy másik közeli lakó.

Az ételfutár szólt a rendőröknek

A rendőrséget, úgy tudják, az ételfutár értesítette, miután Laci bácsi több napig nem vette át a megrendelt ebédjét. A szomszédok először egy rendőrautót láttak érkezni, majd nem sokkal később egyre több rendőrautó és helyszínelő érkezett a házhoz. Még este 10-kor is volt kint rendőrségi autó a házuk előtt.

Melegedőt nyitottak a hajléktalanoknak

Nemrég hajléktalan-melegedőt nyitottak a kórház melletti volt cukrászüzemben, ami miatt az eddig erdőben élő hajléktalanok is fel-feltűnnek a környéken. Az újtelepiek azt mondják, tartanak tőlük, sokszor éjszakánként el sem mernek menni a kórház mellett, mert ott járkálnak és veszekednek. Attól félnek, akár összefüggés is lehet köztük és Laci bácsi halála között.

Megöltek egy embert Angyalföldön is

A BudapestKörnyéke.hu számolt be róla, hogy április 20-án csütörtökön 20:55-kor érkezett egy bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő arról számolt be, hogy a 13. kerületi Danubius utca egyik társasházában a folyosón fekszik egy súlyos sérüléssel rendelkező férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu