Napok óta nem adott magáról életjelet, a megrendelt ételét is napokig nem vette át az idős férfi, aki gyilkosság áldozata lett Soroksáron. A szomszédok szerint Laci bácsi magának való ember volt, nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel.

Rejtélyes körülmények

A kórházzal szemben, egy kertes házban lakott az az idős férfi Soroksáron, akit rejtélyes körülmények között meggyilkoltak. Laci bácsi napok óta nem vette át a megrendelt ételét, ezért értesítették a rendőrséget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emberölés miatt nyomoznak

Péntek dél környékén érkeztek ki a járőrök a helyszínre, és a férfit holtan találták a házában. A rendőrség megerősítette, hogy mivel a körülmények idegenkezűsége utaltak, így emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Magányos, zárkózott ember volt

A szomszédok a Ripostnak elmondták, hogy a bácsi nagyon magányos, bezárkózó életet élt. Nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel. „Laci bácsi magának való ember volt” – fogalmaztak.

„Még a vezetéknevét sem tudtuk”

„Majdnem 8 évig a szomszédom volt. Egyedül élt, de annyira keveset kommunikáltunk, hogy még a vezetéknevét sem tudom. Mi Laci bácsinak ismertük” – mesélte a szomszéd.

Sok múlt a kedvén

„Laci bácsinál sok múlt azon, mikor milyen kedve volt. Valamikor előre köszönt nagyokat, máskor meg fura módon szinte sértésnek vette, ha mi ráköszöntünk” – folytatta egy másik közeli lakó.

Az ételfutár szólt a rendőröknek

A rendőrséget, úgy tudják, az ételfutár értesítette, miután Laci bácsi több napig nem vette át a megrendelt ebédjét. A szomszédok először egy rendőrautót láttak érkezni, majd nem sokkal később egyre több rendőrautó és helyszínelő érkezett a házhoz. Még este 10-kor is volt kint rendőrségi autó a házuk előtt.

Melegedőt nyitottak a hajléktalanoknak

Nemrég hajléktalan-melegedőt nyitottak a kórház melletti volt cukrászüzemben, ami miatt az eddig erdőben élő hajléktalanok is fel-feltűnnek a környéken. Az újtelepiek azt mondják, tartanak tőlük, sokszor éjszakánként el sem mernek menni a kórház mellett, mert ott járkálnak és veszekednek. Attól félnek, akár összefüggés is lehet köztük és Laci bácsi halála között.

Megöltek egy embert Angyalföldön is

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta április 20-án csütörtökön 20:55-kor érkezett egy bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő arról számolt be, hogy a 13. kerületi Danubius utca egyik társasházában a folyosón fekszik egy súlyos sérüléssel rendelkező férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció