Nem élte túl a vasárnapi balesetet az a fiatal sofőr, aki Zirc és Zirc-Aklipuszta között borult fel az autójával. A 20 éves pénzesgyőri férfi kirepült a kocsiból, a mentőhelikopter válságos állapotban szállította kórházba.

A kórházban meghalt

Sajnos nem élte túl a vasárnapi balesetet az a fiatal sofőr, aki Zirc és Zirc-Aklipuszta között borult fel az autójával. A 20 éves pénzesgyőri férfi kirepült a kocsiból, a mentőhelikopter válságos állapotban szállította kórházba. Mint kiderült, a fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felborult az autó

A Kékvillogó.hu írt arról vasárnap, hogy az elsődleges információk szerint a 20 éves férfi személygépkocsijával előzni kívánt Zirc és Zirc-Aklipuszta között. Mivel szemből érkezett egy másik jármű, autóját félrekormányozta, letért az útról és felborult – közölte Bartók Judit rendőrségi szóvivő. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem volt bekötve

A sofőr, úgy tudjuk, nem használta a biztonsági övet és kirepült a kocsiból. Az autótól hét méterre a földre zuhant. A sofőr súlyos koponya és medence sérülést szenvedett. Ellátását követően mentőhelikopter szállította a székesfehérvári kórházba – írta a Deltahírek.

Berepült a képbe

Ahogy írtunk róla, egy fiatal, külföldi pár videózta az egykori vulkán látképe előtt virágzó repcében a Szombathelyről Tatabányára tartó autóbuszon. Egyikőjük rögzítette is a látottakat, a videón egy nagy csattanás jelzi, amikor egy Renault ütközött a buszukkal, majd nem sokkal később a jármű berepült a képbe.  

Így történt az ütközés

A Nyugat.hu azt írja, hogy a Celldömölk irányába tartó ukrán rendszámú Renault két gépkocsi, egy furgon és egy autóbusz előzésébe kezdett a 834-es főúton, Nagysimonyi után, az intaházai elágazó közelében.

Megijedt a sofőr

A gépkocsi már az autóbusz mellett haladt, amikor egy szemből érkező jármű miatt a sofőr megijedt és jobbra húzta a kormányt. A Credo autóbusz bal eleje ütközött a Renault oldalával, amitől az utóbbi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és repceföldre repült.

Könnyen sérült

A baleset okozója használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A buszon utazók közül senki sem sérült meg.

Elkéstek a fesztiválról

A Volán pótlóbuszt küldött a helyszínre. A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt kisebb torlódás alakult ki a Celldömölk felé vezető oldalon. Sokan a városban megrendezett Tulipánfesztiválra tartottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: DELTA HÍREK