Előzni akart egy fiatal férfi Zircnél, de lesodródott az útról és felborult az autó. A férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

Felborult az autó

Az elsődleges információk szerint a 20 éves férfi személygépkocsijával előzni kívánt Zirc és Zirc-Aklipuszta között. Mivel szemből érkezett egy másik jármű, autóját félrekormányozta, letért az útról és felborult – közölte Bartók Judit rendőrségi szóvivő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kitört a Suzuki kereke

Fotó: DELTA HÍREK

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem volt bekötve

A sofőr úgy tudjuk nem használta a biztonsági övet és kirepült a kocsiból. Az autótól hét méterre a földre zuhant. A sofőr súlyos koponya és medence sérülést szenvedett. Ellátását követően mentőhelikopter szállította a székesfehérvári kórházba – írta a Deltahírek.

Totálkáros lett az autó

Fotó: DELTA HÍREK

Órákig tartott a helyszínelés

Fotó: DELTA HÍREK

Másik friss eset

Ahogy írtunk róla, egy fiatal, külföldi pár videózta az egykori vulkán látképe előtt virágzó repcében a Szombathelyről Tatabányára tartó autóbuszon. Egyikőjük rögzítette is a látottakat, a videón egy nagy csattanás jelzi, amikor egy Renault ütközött a buszukkal, majd nem sokkal később a jármű berepült a képbe.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utas felvétele:

Így történt az ütközés

A Nyugat.hu azt írja, hogy a Celldömölk irányába tartó ukrán rendszámú Renault két gépkocsi, egy furgon és egy autóbusz előzésébe kezdett a 834-es főúton, Nagysimonyi után, az intaházai elágazó közelében.

Megijedt a sofőr

A gépkocsi már az autóbusz mellett haladt, amikor egy szemből érkező jármű miatt a sofőr megijedt és jobbra húzta a kormányt. A Credo autóbusz bal eleje ütközött a Renault oldalával, amitől az utóbbi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és repceföldre repült.

Könnyen sérült

A baleset okozója használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A buszon utazók közül senki sem sérült meg. A Volán pótlóbuszt küldött a helyszínre. A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt kisebb torlódás alakult ki a Celldömölk felé vezető oldalon. Sokan a városban megrendezett Tulipánfesztiválra tartottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: DELTA HÍREK