Kiugrott egy idős asszony Budapesten az 1. kerületi Csalogány utca egyik társasházának hatodik emeletéről. A 78 éves Kati néni tette megdöbbentette az ismerősöket, testét az udvaron sétáló gondnok találta meg.

Kiugrott a hatodikról

Kiugrott egy idős asszony Budapesten az 1. kerületi Csalogány utca egyik társasházának hatodik emeletéről. A 78 éves Kati néni testét az udvaron sétáló gondnok találta meg. A helyszínről származó információk szerint az asszony a negyedik emeleten lakott, majd hétfő reggel felsétált a hatodikra, ahonnan kiugrott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ott szokott napozni

„Jól ismertük Kati nénit, hiszen szinte mindenkivel beszélgetett, amikor tehette. Ő a negyediken lakott, de úgy döntött, hogy felmegy a hatodikra. Jól ismerte azt a helyet, mert ott szokott napozni” – mondta az asszony ismerőse.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felállt a korlátra

„Valószínűleg felállt a korlátra és levetette magát. Egyenesen a fákra és a bokrokra esett, le is törte az ágakat, amiket végül a katasztrófavédelem embereinek kellett levágniuk. Én itt találtam rá, rögtön hívtam a segítséget” – nyilatkozta a gondnok.

Nem tudtak segíteni rajta

Kati nénit végül a mentősök átvitték a túloldalra, a betonra. Megvizsgálták, azonban már nem tudtak segíteni rajta. Végül eltakarták hófehér paravánnal, amíg kiérkeztek a temetkezési vállalattól.

„Egyedül érezhette magát”

„Neki se férje, se gyereke, se unokája nem volt, egyedül élt, elképzelhető, hogy emiatt történhetett ez a tragédia. Egyedül érezhette magát. Nem tudunk róla, hogy beteg lett volna, de ennyi idősen ez se elképzelhetetlen” – mondta egy ott lakó nő.

„Borzalmas”

„Nagyon sajnáljuk őt, azt hallottuk, hogy pont arról a helyről ugrott ki, amit annyira szeretett. Mindig ott élvezte a napsütést, most pedig… Ezt választotta az öngyilkossághoz. Borzalmas” – tette hozzá a Metropolnak.

Levetette magát a tetőről

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy öngyilkos lett egy 23 éves fiatalember Tatabányán. A férfi egy tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe. „Dundó tiszta lelkű, igaz ember volt” – ezt mondják barátai róla. A borzalmas tragédia szeptember 13-án, szerda este fél tízkor történt. 

Ötéves kislányt hagyott félárván

A helyszínről származó információk szerint a férfi azért ment fel az épület tetejére, hogy eldobja magától az életét. Annak ellenére lett öngyilkos, hogy egy ötéves kislányt hagyott félárván. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció