Rendszeresen poénkodtak azon az építkezésen, ahol együtt dolgoztak. Elsőre nem tűnt komolynak, aztán másnap már mentőt kellett hívni hozzá, majd életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Majdnem tragikus szórakozás

Tréfából ütötte hasba a kollégáját egy férfi Tiszapüspökiben, az áldozat lépe leszakadt. Ebéd közben a férfi viccből megütötte a barátját, aki másnapra olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A verekedőt nemrég ítélte el a bíróság – hangzott el a Tv2 Tények című műsorában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Térképen a település

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csak ennyit tudsz?

A két férfi a Dunántúlról érkezett a településre, egy építkezésen dolgoztak. Rendszeresen ugratták egymást. Ebéd közben is ez történt, ekkor sérült meg a férfi. „Az ökölbe zárt jobb kezével közepes erővel odaütött a sértett baloldali középső felsőrészi hasfalára, a sértett ezen csak nevetett és megjegyezte, hogy csak ennyit tudsz?” – ismertette a tárgyaláson az ügyész.

Azonnal műteni kellett

Ez viszont elég volt ahhoz, hogy a férfi életveszélyesen megsérüljön. Először még nem fájt semmije sem, hazafelé viszont már rosszul volt, másnap pedig fel sem bírt kelni, életmentő műtétre volt szüksége. Értesítették a mentőket és kórházba szállították.

Most volt az első tárgyalás

„A kórházban megállapították, hogy a sértettnek lépszakadása keletkezett a sértettnek a vádlott magatartásának következtében, a lépe leszakadt” – állt a vádiratban. Az ügyben nemrég tartották az előkészítő ülést.

Semmit sem tagadott

A férfi, aki megütötte a barátját, mindent beismert, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is. Szavait a bíró olvasta fel.„Bűnösségemet elismerem, de az ügyben nem kívánok vallomást tenni. Tartom magam ahhoz, amit korábban már elmondtam”.

Jogerős ítélet

.Az előkészítő ülés végén a törvényszék ítéletet hirdetett, a támadót bűnösnek találták. Végül nem kellett börtönbe mennie, két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott. Az ítélet jogerős, mivel sem az ügyész, sem pedig a védőügyvéd nem fellebbezett.

Nem akarta bántani

Úgy tudni, a férfi nagyon megbánta a tettét, nem akarta bántani a barátját. Az eset egyébként egy lakókonténerben történt még tavaly tavasszal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: police.hu.)