A körülmények egyelőre még tisztázatlanok, így azt sem tudni, hogy mennyire voltak jól észrevehetők az áldozatok. Vasárnap is több baleset miatt kellett intézkedni.

Kettős gázolás

A tragikus eset a 3-as számú főút 94-es kilométerében, Ludas település közelében történt vasárnap éjszaka, háromnegyed 12-kor. Itt egy arra közlekedő autó két gyalogost is elgázolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Térképen a helyszín

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Már vége a teljes zárásnak

Egyikük azonnal életét vesztette, a másik sérültet a helyszínen ellátták. A szemle idejére teljes útlezárás volt érvényben, Detk-Halmajugra felé tudtak kerülni az autósok. Hétfő hajnalban a rendőrség arról tájékoztatott, hogy befejezték a helyszínelést az érintett útszakaszon

Sok kérdés még megválaszolatlan

A forgalom már zavartalanul haladhat. Hozzátették azt is, hogy a balesetben mindkét gyalogos életét veszítette. Azt nem közölték, indult-e büntetőeljárás a történtek kivizsgálására. Mint ahogy a tragédia részleteiről sem áll rendelkezésre egyéb információ.

Baleset a Nagykörúton

Nem ez volt az egyedüli baleset, ahol a hatóságoknak intézkednie kellett vasárnap. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) összesítése szerint összeütközött két személyautó Budapest 7. kerületében, az Erzsébet körúton az éjszaka. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik stabilizálták a járműveket, majd a mentőszolgálat munkatársaival közösen kiemeltek egy embert az egyik gépkocsiból.

Hármas karambol Csongrád-Csanád vármegyében

Ugyancsak vasárnap este összeütközött egy kisteherautó és két személygépkocsi a 47-es főút 212-es kilométerénél, Algyő térségében. A balesethez a szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a gépkocsikat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol forgalomkorlátozásra kellett számítani.

Furgonok mentek egymásba

Összeütközött három kisteherautó Vecsésen, a Fő úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály volt a baleset miatt.

Esztergom közelében is volt karambol

Vasárnap délután két személyautó ütközött össze a 11-es főúton, Esztergom és Tát között. Az esztergomi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoztak a helyszínen. Az egység áramtalanította, a járműveket.

Busz és autó ütközött Zuglóban

Szintén vasárnap délután összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Budapest 14. kerületében, a Thököly út és a Szabó József utca kereszteződésénél. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak az esetnél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk a ludasi tragédia helyszínén készült, forrás: police.hu.)