A 11. kerületi Műegyetem rakpart és a Petőfi híd északi lehajtójának telezöldes kereszteződésében igen sok jármű összetört már, így történt ez vasárnap is, amikor egy Audi és egy Opel karambolozott. A nagy erejű ütközés következtében mindkét sofőr megsérült, kórházba szállították őket. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Audi elé kanyarodott az Opel

Az Audi A4 Quattro a Műegyetem rakparton zöld jelzésre, vélhetően nagy gázzal indult el a Petőfi híd felé, az Opel Corsát vezető fiatal nő pedig figyelmetlen volt, szintén zöld jelzésen balra kanyarodott a felhajtóra, épp az Audi elé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy erővel ütköztek

A két autó nagy erővel ütközött, az Opel megpördült, az Audi pedig a járdaszigetre sodródott, ahol kidöntötte a jelzőlámpát, majd egy acél villanyoszlop csonkjának csapódott, amelyet egy korábbi balesetnél kellett a tűzoltóknak flexsszel elvágniuk.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem használta a biztonsági övét

Az autókban csak a sofőrök utaztak, az okozó lányt, aki nem használta a biztonsági övét, a mentők gerincágyon, nyakmerevítővel emelték ki a roncsból, majd hordágyon tették a mentőbe, végül szerencsére csak könnyebben sérült meg.

Kórházba került a másik sofőr is

Az Audit vezető fiatalember saját erejéből szállt be a mentőbe, őt is kórházba szállították további vizsgálatok céljából. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK