Engedély nélkül vitt el egy autót két kamasz Keszthelyen, bejárták a várost és közben egy kerítésnek is nekimentek. Az elmúlt években több hasonló eset is történt hazánkban, 2021-ben egy 17 éves fiatal két idős ember halálát okozta felelőtlenségével.

Benne volt az indítókulcs

A 15 éves fiatalok január 13-án délután Keszthelyen, a Kossuth Lajos utcában találtak egy személyautót, amelynek gyújtáskapcsolójában benne volt az indítókulcs. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekimentek egy kerítésnek

A fiúk ki akarták próbálni a vezetést, ezért engedély nélkül elvitték a gépkocsit. Ezt követően a városban közlekedtek, és egy kerítésnek is nekimentek. A járműben anyagi kár keletkezett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták a két kamaszt

A rendőrök rövid időn belül elfogták a két kamaszt, akik ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak – közölte a police.hu.

Két ember halálát okozta

A Kékvillogó.hu tudósított arról 2021 nyarán, hogy hét és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a 17 éves fiút, aki egy lopott autóval, bedrogozva olyan súlyos balesetet okozott Salgótarjánnál, hogy egy házaspár még a helyszínen meghalt. A fiú már korábban is lopott, ezért javítóintézetbe került, ahonnan a baleset előtt szökött meg.

Egy parkoló autót is összetört

O. Roland az állapota és az autóvezetési járatlansága miatt Salgótarjánban egy parkoló autónak ütközött, majd reggel, 8 óra után a 21-es főúton, a város lakott területén kívül két idős ember halálát okozta.

Óriási sebességgel haladt

A 17 éves fiú az autóval egy nedves, csúszós, balra ívelő kanyarhoz ért, amelyet 110-115 km/h sebességgel vett be, a záróvonalon áttért a szemközti forgalmi sávba, majd frontálisan beleütközött egy szemből szabályosan érkező, idős férfi autójába.

Azonnal meghaltak

A becsapódás következtében az idős sofőr és a mellette ülő felesége a helyszínen életét vesztette, a kamasz fiú könnyebben sérült, az autók totálkárosak lettek.

Elkötötte nagynénje autóját

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy ittasan, engedély nélkül vitte el nagynénje autóját egy 15 éves fiú Tolna megyében. A rokonával autókázni akartak, de balesetet szenvedtek. Mindketten megsérültek.

Beugrottak a boltba a szülei

Két éve, húsvét előtt pár nappal, Várpalotán, egy 17 éves fiú vitte el szülei autóját engedély nélkül. A fiatal férfi akkor kötötte el a kocsit, amikor a szülei beugrottak a boltba vásárolni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció.