Ittasan, engedély nélkül vitte el nagynénje autóját egy 15 éves fiú Tolna megyében. A rokonával autókázni akartak, de balesetet szenvedtek. Mindketten megsérültek.

Kerítésnek hajtott

Faddon egy Fiat Panda egy ház kerítésének hajtott szombat hajnalban: a kocsiban ketten utaztak, mindketten megsérültek. Az autót egy 15 éves fiú vezette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagynénje autóját kötötte el

A helyszínre érkező rendőrök a jogosítvány nélkül közlekedő sofőrt megszondáztatták, amelynek az eredménye pozitív lett. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a tinédzser a nagynénje autójával szenvedett balesetet, noha a rokona nem adott neki engedélyt a kocsi használatára.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Betonfalba hajtott

Forrás: police.hu

Eljárás indult

A fiatalnak számos szabályszegés miatt kell felelnie. Vele szemben a rendőrök engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is eljárást indítanak. Feljelentik továbbá ittas vezetés és jármű önkényes elvétele miatt is.

Beugrottak a boltba a szülei

Húsvét előtt pár nappal, Várpalotán, egy 17 éves fiú vitte el szülei autóját engedély nélkül. A fiatal férfi akkor kötötte el a kocsit, amikor a szülei beugrottak a boltba vásárolni.

Ezt az autót vezette a 17 éves fiú

Forrás: deltahirek.hu

Tilosba kanyarodott be

A fiatal fiú egy behajtani tilos ellenére kanyarodott be az utcába olyan lendülettel, hogy több – a parkolóban álló – kocsit összetört – írta a deltahirek.hu.

A parkolóban törte össze az autókat

Forrás: deltahirek.hu

Ki akarta próbálni az autót

A helyszíni beszámoló szerint 4-5 autó sérült. A 17 éves fiú ki akarta próbálni a kocsit, ezért vitte el egy körre. Személyi sérülés nem történt. A rendőrök lezárták az utcát a helyszínelés idejére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az ellopott autó Faddon – Forrás: police.hu