Két autó ütközött össze frontálisan Debrecen térségében. A súlyos balesethez a mentőhelikoptert is riasztották, két nő és két férfi került kórházba.

Frontális ütközés

Frontálisan ütközött össze két személyautó szerdán reggel Debrecen térségében, a Hajdúszovát felé vezető 4805-ös út 2-es kilométere közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hamar megérkeztek a tűzoltók

A tűzoltókat a Hajdúszovát felé vezető útra riasztották.  A járműveket a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították – tette közzé a megyei katasztrófavédelem

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Riasztották a mentőhelikoptert

Az Országos Mentőszolgálat érdeklődésünkre közölte, a helyszínre négy mentőgépjárművet és egy mentőhelikoptert is riasztottak. A mentés idejére az érintett szakaszt lezárták.

Négy ember került kórházba

A mentők egy középkorú nőt súlyos sérülésekkel, egy középkorú nőt, valamint két középkorú férfit pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Szemben a forgalommal

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy több kilométert ment forgalommal szemben egy külföldi autós az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében január 18-án, szerdán délután, és súlyos balesetet okozott. A figyelmetlen sofőr a Budapest felé tartó oldalra hajtott fel szabálytalanul fényes nappal. 

Félrerántotta a kormányt

Egy szabályosan haladó autó ugyan el tudta kerülni a frontális ütközést, a sofőr félrerántotta a kormányt, de a hirtelen mozdulat miatt elvesztette az irányítást az autó felett.

Hídpillérnek ütközött

A kocsi a szalagkorlátnak ütközött, többször megperdült és a felüljáró hídpillérének is neki ütközött. A felborult autóban négyen utaztak, hárman könnyebben sérültek.

Nem állt meg a szabálytalan sofőr

A forgalommal szemben haladó sofőr ennek ellenére tovább hajtott.  Őt később a rendőrök elfogták.

Kamera rögzítette az eseményeket

Az elképesztő jelentsort a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kamerája rögzítette. A felvételekből jól kivehető, hogy mennyire felelőtlen volt a külföldi autós és az is látszik, hogy megpördül és felborul a vétlen autó. A videó a cikkben megtekinthető. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: Facebook.