A tapolcai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen tolvaj azonosításához. A keresést azért rendelték el, mert a férfi egy tapolcai áruházból pénztárcát lopott.

Nyomoznak a tolvaj után

A Tapolcai Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytat eljárást egy ismeretlen tolvaj ellen. Ugyanakkor az elkövető nem teljesen ismeretlen, ugyanis egy kamera nagyon jó minőségű fotókat készített róla. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tapolcán lopott

Ezt lehet tudni

A rendőrség rendelkezésre álló adatai szerint egy ismeretlen elkövető 2021. február 10-én, 10 óra 55 perc és 11 óra 5 perc között Tapolcán, a Veszprémi út 3. szám alatt található áruházból ellopta egy vásárló pénztárcáját. Lopása azért is sikerülhetett, mert az áldozat az áruház egyik polcán felejtette a pénztárcáját.

Őt keresi a rendőrség

Ez is érdekelhet

Minden benne volt

A pénztárcában szinte minden benne volt, amire egy tolvajnak szüksége lehet: 100 ezer forint készpénz, iratok és egy mobiltelefon. Azonban van még reménye a meglopott áldozatnak, mivel a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható személyről kamerafelvétel készült.

Pénztárcát lopott a tolvaj

Tegnap történt

Segítse a rendőrök munkáját

A Tapolcai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható tolvajt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban hasznos információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a helyi rendőrkapitányságon (Tapolca, Ady Endre utca 2.) vagy hívja a 06-87-412-322-es telefonszámot, valamint névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A pénztárcatolvaj – Forrás: Police.hu