A szolnoki rendőrök gyanúja szerint a feltételezett termesztő a szolnoki háza melléképületében nevelgette a növényeit. A nála tartott házkutatás során 8 tő növényt és mintegy 7 kiló növényi származékot találtak és foglaltak le az egyenruhások.

Marihuánát termesztett

A Szolnoki Rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen, aki a gyanú szerint kannabiszt termesztett a szolnoki házának melléképületében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szolnokon nevelte a növényeket

Fél éve termeszt

A rendőrök kiderítették, hogy a 32 éves szolnoki férfi a családi háza melléképületében rendezte be a kertjét. Fény derült továbbá arra is, hogy a férfi az illegális növényeit 2020. júliusa óta gondozta.

Lefoglalták a növényeket

Felszámolták a férfi kertjét

Következett a házkutatás

Ezt követően házkutatást tartottak a férfi házában a szolnoki rendőrök, ahol összesen 8 tő növényt, továbbá 6666 g növényi származékot találtak és foglaltak le. Ezenfelül lefoglaltak még a kannabisz növények neveléséhez szükséges tápoldatot, hőmérőt, ventilátort, világító, párásító és melegítő berendezéseket is.

Közel 7 kiló növényi származékot találtak

Rabosították a termesztőt

Kihallgatták

A szolnoki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki az elszámoltatása során beismerő vallomást tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lefoglalt marihuána – Forrás: Police.hu