A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy pár ellen, akik a lakásukba szexhirdetésre érkezett férfi pénzét lopták el.

Szolgáltatásokat nyújtott

A vádirat szerint a 26 éves nő egy internetes oldalon szexuális szolgáltatások nyújtását hirdette, a megadott telefonszámon leszervezett találkozókat az élettársával közösen bérelt salgótarjáni lakásra beszélte meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ellopta a pénzét

Egy októberi éjszakán egy férfi érkezett a nőhöz, aki látta, hogy sok pénz van ügyfelénél, és amíg ő fürdött, ezt elmondta a konyhában megbúvó élettársának, aki gyorsan ellopta a vendég ruhájából annak 65 000 forintját.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elküldte a vendéget

Ezután a nő azzal az ürüggyel, hogy a féltékeny barátja telefonált és pár percen belül hazaérkezik, elküldte a sértettet.

Hiába kérte számon őket

A hoppon maradt ügyfél már a lépcsőházban felfedezte, hogy ellopták az összes pénzét és a földszinten a liftnél számonkérte a házból sietősen távozó párt, akik azonban azt is letagadták, hogy ismerik, majd egy autóval elhajtottak.

Pénzbüntetés a lopásért

Az ügyészség az élettársakat lopás vétségével vádolta meg, és indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzével, büntetővégzés alkalmazásával – azaz az enyhébb súlyú bűncselekményeknél a bíróság tehermentesítését célzó eljárás keretében – szabjon ki velük szemben pénzbüntetést – írja az ügyészség.

Elképesztő történet

Kifosztás és kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt kell felelnie a bíróság előtt egy 41 éves borsodi férfinek, aki elképesztő dolgokat művelt. A gyanúsított 2022. szeptember 19-én 20 óra előtt, Miskolcon az Újgyőri főtéren, egy padon alvó férfi állapotát kihasználva eltulajdonította a mobiltelefonját. 

Gyermeke kezébe adta

A térfigyelő kameráknak köszönhetően a járőrök pár percen belül megérkeztek a helyszínre. Az elkövető miután észlelte a rendőröket, az ellopott telefont a kiskorú gyermekének adta át. A rendőrkapitányság egyenruhásai a férfit a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az eljárás során a mobiltelefont lefoglalták, és visszaadták a jogos tulajdonosának.

Felmérte a terepet

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szeptember elején egy férfi gyanús szándékkal bemenet egy fővárosi, 8. kerületi dohányboltba, és miután észlelte, hogy nincs a pult mögött az eladó, elkezdte felmérni a terepet. 

Nem sokat hezitált

Először elkezdte körüljárni a pultot. Hamar megtalálta, hogyan juthat mögé, majd lehajolt, hogy megnézze, mit lehet ott. A kassza alatti polcon egy papírdobozban végül egy pénzköteget talált.

Gyorsan el is vette

A tolvaj több mint egymillió forintot vett magához, majd sietve elindult a kijárat felé. Az eladó akkor ért vissza a pult mögé, amikor a férfi már készült kimenni a dohánybolt ajtaján. Már csak a hátát látta a férfinak, aki nyitotta az ajtót és távozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció