Egy 10, 12 és egy 14 éves gyereket hagyott félárván az a 34 éves nő, akit brutális kegyetlenséggel halálra szúrt 47 éves élettársa Tiszaújvárosban. A gyilkosság féltékenység miatt történhetett. A férj, miután végzett feleségével, magától is el akarta dobni az életet, de a tűzoltók rátaláltak, akkor már életveszélyes állapotban volt. Jelenleg lélegeztetőgépen van.

Féltékenységből ölt

Emberölés bűntett miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 47 éves férfival szemben. A gyanúsított tiszaszederkényi otthonukban szerdán 10 óra után feltehetően szerelemféltésből bántalmazta, késsel többször megszúrta élettársát. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Meghalt az asszony

A nő a helyszínen életét vesztette, ezt követően a férfi önmaga ellen fordult, súlyos, életveszélyes sérüléseket okozva magának. A feltételezett elkövetőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, a rendőrség pedig folytatja az ügyben az eljárást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Össze-vissza vagdalta

A családdal egy háztártásban él a késelő unokaöccse. Rivnyák József a Tényeknek azt mondta, rengeteg volt a vér. „Össze-vissza vagdalta. Két lábát, hasát, mellkasát, két kezét, utána elvágta a torkát”. A férfi miután megölte élettársát, magával is végezni akart.

Takarítónőként dolgozott

Az édesanya Tiszaújvárosban egy iskolában és egy presszóban takarítónő volt. Munkatársainak az lett gyanús, hogy nem ment be dolgozni. A gyilkosság idején a gyerekek az iskolában voltak, a férfi ezt használta ki, bezárta az ajtót és kivégezte a nőt.

Lélegeztetőgépen van

Az ajtót végül a tűzoltók feszítették be. A szurkálóra a mentők élve, de életveszélyes állapotban találtak rá, jelenleg úgy lélegeztetőgépen van.

Sokat veszekedtek

A férj unokaöccse azt mondta, többször volt szem és fültanúja a pár veszekedéseinek, a vita volt, hogy verésig fajult. A gyilkos megcsalta a nőt korábban, ezután pedig a nő is elkezdett ismerkedni.

El akart költözni

A gyilkosság féltékenység miatt történhetett. A rokon azt is mondta, épp csütörtökön költözött volna el a nővel és a gyerekekkel egy másik albérletbe, hogy megszabaduljanak a férfitól.

Nyomoz a rendőrség

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság, de a férfi egyelőre még nincs kihallgatható állapotban, később ha életben marad és elítélik akár 15 évet is kaphat. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció