“Ki fél tőled te kurva” – üvöltötte torkaszakadtából az egyik társaság tagja a másiknak, majd ütni, verni kezdték egymást az egyik pláza előtt. Ha ez nem még nem lenne elég, az egyik haragos autóval felhajtott a járdára és elütötte a velük veszekedő társaság egyik tagját. A döbbenetes videót a cikkünk alján nézheted meg.

Ütötték-verték egymást

Hatalmas balhé volt Pécsett a belvárosi pláza előtt. Két veszekedő társaság üvöltözve ment egymásnak, majd lapáttal és bozótvágó késsel ütötték-verték egymást, közben torkuk szakadtából szidták a másikat. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Forró lett a hangulat

A jelenetre sokan felfigyeltek, az egyik közeli erkélyen is látták a balhét és mobilra vették az egészet. Ezen jól látszik és hallatszik, ahogy eleinte ocsmány módon gyalázzák egymást, majd egyre forróbb lesz a hangulat. Fájdalom és gyulladás esetén, a Safe Laser gyógyszermentes segítséget kínál. Kipróbálhatja bérlés formájában, sőt a Safe Laser részletre is megvásárolható!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Bozótvágó kés

Az egyik férfinél elszakadt a cérna, lapáttal kezdte ütni a vele vitatkozókat, közben a társaság élőzött, vagy videóra vették a balhét. Nemsokára előkerült egy bozótvágó kés is, de a legdöbbenetesebb dolog ezután következett.

Elgázolta a férfit

Az egyik férfi beült egy kék autóba, felhatott a járdára és padlógázzal elütött egy férfit. A sérült hatalmas huppanásai esett a földre, az autós elhajtott, majd visszatért, többször lefulladt a kocsijával, annyira ideges volt.

Emberölés kísérlete

Információink szerint a rendőrség több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított nyomozást. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy tíznél több embert keresnek és közülük többeket elő is állítottak. A TV2 Tények elérte az egyik elütött férfinek a csetepatéban szintén résztvevő anyját, aki azt mondta, hogy a családjával vásárolni készültek, maikor megtámadták őket. „Macsétával akartak megölni. Meg akartak ölni macsétával, és nagyon sokan látták„ – mondta, majd kissé meglepő módon azt állította, hogy a gázolás nem volt szándékos. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból