Sajtóértesülés szerint hétfőn reggel a rendőrség őrizetbe vették Fekete Dávidot. Előtte házkutatást tartottak az énekes lakhelyén. Az egykori Megasztáros számtalan embert tett szinte földönfutóvá, saját családját is tönkretette anyagilag.

Őrizetben Fekete Dávid

Őrizetbe vette a rendőrség Fekete Dávidot – értesült a ReflektorOnline. A soha meg nem adott kölcsönökkel, hitelekkel több embert anyagilag megkárosító és földönfutóvá tett énekesnél hétfőn házkutatást tartottak.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A bíróság rendelkezik a továbbiakról

A portál úgy tudja, hogy a bíróságnak 72 órán belül rendelkeznie kell Fekete Dávid előzetes letartóztatásával kapcsolatban.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több százmilliós tartozást halmozott fel

A Megasztár egykori énekesének áldozatai az utóbbi időben sorra kerültek elő. Ahogyan azt a BudapestKörnyéke is megírta több százmillió forintos tartozást halmozott fel Fekete Dávid. Az egykori megasztáros a károsultak szerint különböző kölcsönöket vette fel, majd nem törlesztette.

Saját családját is nehéz helyzetbe hozta

Nemrégiben olyan károsultak is jelentkeztek, akiket az énekes gyakorlatilag földönfutóvá tett, továbbá saját családját édesanyját is rendkívül nehéz helyzetbe hozta.

Terhes feleségével kell költöznie

„Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni” –mondta nemrég az egyik károsult, aki arról is beszélt, hogy várandós feleségével és kétéves kislányával került az utcára az énekes miatt.

Elölről kell kezdeni az életüket

A férfi arról is beszélt, hogy kvázi elölről kell kezdeniük az életüket, nincs hová menniük, ezért átmenetileg az édesanyához költöznek, oda fog nemsokára megszületni a baba is. “Újra talpra kell állnom és fel kell építenem az életemet”  – mondta megtörten a férfi a Blikknek, aki egyébként folyamatosan próbálja elérni Dávidod, ám hiába.

A legtöbbekkel nagyon jóban volt korábban

Egy másik károsult, Andrea is megszólalt, aki elmondta az énekest úgy négy évvel ezelőtt ismerte meg, nagyon jóban voltak, olaszországi kapcsolatainak hála sokat segített Dávidnak, különösen az autók behozatalában.

Eltűnt az autó

„Olaszországban éltem, jól beszélem a nyelvet, így tudtam segíteni Dávidnak is, mondjuk azt, hogy nagyon jó baráti viszonyban voltunk” – mondta Andrea, akinek Dávid úgy adta el az autóját, hogy ő arról semmit sem tudott, a kocsiért járó pénzt pedig soha nem kapta meg. „A lényeg az, hogy egyszer csak eltűnt az autónk és soha többet nem láttuk” – mondta Andrea, aki szintén feljelentést tett Dávid ellen.

Feljelentések

A feljelentések kapcsán egyébként nemrégiben egy hangfelvétel is kiszivárgott, amin az ex-megasztáros maga beszél arról, hogy mit fog csinálni és, hogy milyen módszerrel mozgatja a pénzeket. Ezen a felvételen hallani, hogy kéri, ne jelentség fel, mert akkor úgysem kapja vissza senki a pénzét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2